Συνεργασία ΓΣΕΒΕΕ με το 16ο Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου

Συνεργασία της ΓΣΕΒΕΕ με το 16ου Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου και της Έκθεσης Πολιτισμού-Τουρισμού-Γαστρονομίας-Οίνου.

Πιο αναλυτικά έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ – Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κ. Καββαθά Γεώργιο και του κ. Γεώργιου Καραχρήστου Γ. Διευθυντή της Mact Media Group αποφασίστηκε ότι η ΓΣΕΒΕΕ θα στείλει ειδική πρόσκληση σε όλα τα εστιατόρια της Αττικής και της Ελλάδας.

Με αυτόν τον τρόπο θα καλεί τους επαγγελματίες να επισκεφθούν την έκθεση και να γνωρίσουν τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν από τους Ιδιώτες , τα Επιμελητήρια , τις Περιφέρειες , τους Δήμους και της Πρεσβείες ώστε να δουν την ποιότητα των προϊόντων , να κάνουν Β2Β συναντήσεις και να καταλήξουν σε συμφωνίες .

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η αναγκαιότητα για περεταίρω προώθηση των Ελληνικών προϊόντων με τον κο.Καραχρήστο να προτείνει στο Πρόεδρο να γίνει ένας από τους σημαντικούς ομιλητές σε ένα από τα συνέδρια που θα γίνουν στον 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου , όπου θα αναφερθούν στην αγροδιατροφή , στα Ελληνικά προϊόντα και την προώθηση τους στα Ελληνικά εστιατόρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας