Η Turkish Airlines και η Bangkok Airways ανακοίνωσαν μια νέα εταιρική συνεργασία τύπου Codeshare από 1ης Αυγούστου 2019, η οποία θα παρέχει στους επιβάτες βολικές ταξιδιωτικές συνδέσεις από την Τουρκία προς προορισμούς στην Ταϊλάνδη και σε άλλες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Με βάση τη συμφωνία, οι πτήσεις κοινού κωδικού που εκτελούνται από την Bangkok Airways καλύπτουν επί του παρόντος 16 δρομολόγια μετ ‘επιστροφής για εσωτερικές και διεθνείς γραμμές οι οποίες είναι: Μπανγκόκ-ΤσιάνγκΜάι, Μπανγκόκ-ΤσιάνγκΡάι, Μπανγκόκ-Λάμπανγκ, Μπανγκόκ-Σουκοτάι, Μπανγκόκ-Τράτ, Μπανγκόκ- Μπανγκόκ-Κράμπι, Σαμούι-Πουκέτ, Μπανγκόκ-Ντάνγκανγκ, Μπανγκόκ-Που Κουόκ, Μπανγκόκ-Γιανγκόν, Μπανγκόκ-Μανταλάι, Μπανγκόκ-Ναι Πι Τάου, Μπανγκόκ-Βιεντιάνε και Μπανγκόκ-ΛουάνγκΠραμπάνγκ. Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμη δρομολόγια μετ ‘επιστροφής που υπόκεινται στην έγκριση της κυβέρνησης: Μπανγκόκ-Πνομ Πενχ και Μπανγκόκ-Σιέμ Ριπ.

Ο Bilal Ekşi, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, δήλωσε: «Η Turkish Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να ενισχύσει τη μακροχρόνια εμπορική συνεργασία με την Bangkok Airways, επεκτείνοντάς την με μια συμφωνία codeshare. Ως μία από τις σημαντικότερες πύλες προς την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού στην περιοχή, οι επιβάτες μας θα επωφεληθούν και θα απολαύσουν μεγαλύτερη ευκολία όταν συνδεθούν με τους δημοφιλείς προορισμούς της Ταϊλάνδης, καθώς και άλλους συναρπαστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσω Μπανγκόκ».

Ο κ. Puttipong Prasarttong-Osoth, Πρόεδρος της Bangkok Airways, δήλωσε: «Η Bangkok Airways είναι πολύ ευτυχής που συνεργάζεται με την Turkish Airlines, μια κορυφαία διεθνή αεροπορική εταιρεία, ως εταίρο του codeshare για την ενίσχυση των αντίστοιχων δικτύων μας. Αυτό θα προσφέρει στους ταξιδιώτες επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής αυξημένη συνδεσιμότητα και απρόσκοπτη πρόσβαση ενώ ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη και τις γειτονικές χώρες. Επιπλέον, οι επιβάτες της Turkish Airlines που ταξιδεύουν στην Bangkok Airways θα απολαύσουν τις ασύγκριτες υπηρεσίες της μπουτίκ αεροπορικής εταιρείας όπως η πρόσβαση στο σαλόνι καιγεύμα κατά την πτήση«.

 

Κωνσταντινούπολη – Σιγκαπούρη

Εν τω μεταξύ, η Turkish Airlines θα αυξήσει τις πτήσεις Κωνσταντινούπολη-Σιγκαπούρη από επτά πτήσεις σε 10 πτήσεις την εβδομάδα από τις 8 Ιουνίου 2020 και εν συνεχεία 11 πτήσεις την εβδομάδα από τις 13 Ιουλίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας