Το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα δοθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο κέντρο της Πλατείας Μιαούλη, μπροστά από το  Δημαρχείο. Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας θα ανοίξει η Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρα των Κυκλάδων με εκατό παιδικές φωνές και χίλιες νότες και μια έκπληξη, ξεκινώντας με τον πιο αισιόδοξο τόνο το χριστουγεννιάτικο ταξίδι, και θα ακολουθήσει η ιστορική Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η οποία θα πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με γιορτινές jazz μελωδίες.

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους μικρούς μας φίλους θα είναι για 8η συνεχή χρονιά «Το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη» στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, σε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Ποσειδών», του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τα παιδιά, μικρά και «μεγάλα», φέρνοντας μαζί τη φαντασία, το κέφι, τη δημιουργικότητα, το χαμόγελο και τη χαρά τους, θα μπορούν να επισκέπτονται «Το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη» και να συμμετέχουν στις γιορτινές δράσεις του, από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Κι επειδή τα Χριστούγεννα, εκτός από ημέρες χαράς, είναι και ημέρες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης, το πολιτιστικό πρόγραμμα φιλοξενεί εκδηλώσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ώστε να αποτελέσουν την αφορμή να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξη στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας