Hotel Availabilities Ltd

Συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείωνΗ Hotel Availabilities Ltd αποτελεί μία εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει καινοτόμες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, έχοντας ως… αιχμή του δόρατος το Hotel Availabilities Channel Manager. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει σε ξενοδόχους και γενικότερα ιδιοκτήτες κάθε τύπου καταλυμάτων (λ.χ. ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες, κ.ά.), να μεγιστοποιούν τη διαδικτυακή τους έκθεση και παρουσία στην online αγορά, μέσω των καναλιών πώλησης.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρατήσεων και των κερδών τους, όπως επίσης και την αποφυγή λαθών στην τιμή και διαθεσιμότητα, με τον ταυτόχρονο μηδενισμό των overbookings. Επισημαίνεται πως το Hotel Availabilities Channel Manager επιτρέπει τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται το σύνολο των online συστημάτων κρατήσεων που χρησιμοποιούν, μέσω μόλις μιας οθόνης, ενώ την ίδια στιγμή έχουν τη δυνατότητα της αυτοματοποίησης των διαδικασιών ενημέρωσής τους, αλλά και της διαχείρισης των κρατήσεών τους με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ένα από τα ζητήματα-προκλήσεις με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ξενοδοχίας δεν είναι άλλο από τις υπεράριθμες κρατήσεις. Κάτι που σύμφωνα με τα στελέχη της Hotel Availabilities ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς η διαθεσιμότητα ρυθμίζεται αυτόματα. Συγκεκριμένα, το σύστημα διατηρεί πάντοτε ενημερωμένη τη διαθεσιμότητα στα κανάλια, οπότε το σύνολο των κρατήσεων βρίσκεται αποθηκευμένο σε ένα μέρος, με μία εύκολη μορφή ανάγνωσης κι ανάκτησης. Κι αυτό, ανεξάρτητα από το κανάλι, μέσω του οποίου και προήλθε.

Συμπερασματικά, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της λύσης του Hotel Availabilities Channel Manager, μπορούν να προσμετρηθούν τα διαφορετικά σενάρια για κάθε κανάλι (τιμές, διαθεσιμότητα, περιορισμοί), η υποστήριξη απεριόριστου αριθμού τιμοκαταλόγων, η υποστήριξη κάθε διαφορετικής λειτουργίας ή ανάγκης του καναλιού (λ.χ. πρόβλεψη επιπλέον κρεβατιού, γεύματος κ.ο.κ.), η διασφάλιση live τηλεφωνικής υποστήριξης, η ταχύτητα ενημέρωσης του καναλιού (ενημέρωση booking.com για ένα έτος και όλων των στοιχείων, σε διάστημα που κυμαίνεται μεταξύ 1 και 8 δευτερολέπτων), η χρήση πιστοποιημένου συστήματος PCI / DSS Level 4 για τη διαχείριση πληροφοριών πιστωτικής κάρτας, καθώς επίσης κι η δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών καταλυμάτων (λ.χ. τύπου Airbnb).
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Hotel Availabilities Ltd, στα τρία χρόνια της παρουσίας της στην ευρύτερη αγορά του τουρισμού, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας ευρείας γκάμας καταλυμάτων: από βίλες κι ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι ξενοδοχειακές αλυσίδες πέντε αστέρων, όπως είναι τα Ikos Resorts και τα Stella Hotels. Την ίδια στιγμή, η Hotel Availabilities Ltd προχωρά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε μια σειρά από διεθνείς αγορές, τόσο της Ευρώπης και της Ασίας όσο και της Αμερικής!

info: www.hotelavailabilities.com

All-in-one-digital-hotel

Ιδιαίτερα εύκολη όσο κι απλή διαχείριση, με την ταυτόχρονη διαθεσιμότητα «έξυπνων» εργαλείων, μέσω των οποίων οι ξενοδόχοι είναι σε θέση να αυξάνουν τις κρατήσεις τους, προσφέρει η ολοκληρωμένη λύση για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες, παραθεριστικά καταλύματα, All-in-one-digital-hotel.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό λογισμικό (PMS), με το οποίο οι επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας μπορούν να ανοίγουν από μόνοι τις κρατήσεις, ακόμη κι εάν βρίσκονται καθοδόν, στέλνοντας άμεσα τη βεβαίωση στους πελάτες τους. Διαθέτει μηχανή κρατήσεων για όλες τις φορητές συσκευές, με την ταυτόχρονη κράτηση διαφορετικών κατηγοριών και τιμοκαταλόγων. Την ίδια στιγμή, διασφαλίζει Channel Manager με περισσότερα από 350 portal και το σύνολο των συνδέσεων 2-way-xml. Επιπροσθέτως, παρέχει διαχείριση πολλαπλών διευθύνσεων (IDs) από ένα ημερολόγιο και δη στην περίπτωση κατά την οποία ο επαγγελματίας διαχειρίζεται περισσότερα καταλύματα με διαφορετικές διευθύνσεις. Όσο για το ημερολόγιο ξενοδοχειακού λογισμικού ανά δωμάτιο, το σύστημα διασφαλίζει άμεση διαχείριση των στοιχείων κάθε κράτησης κι επικοινωνία με τον ίδιο τον πελάτη.

info: www.channel-manager-hotels.com

EUROTEL Hospitality ΑΕ

Συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείωνΗ εταιρεία EUROTEL Hospitality ΑΕ αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα προγράμματα της Oracle Hospitality, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων σε διεθνές επίπεδο. Σε ό,τι αφορά τα συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων (property management system), οι λύσεις της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν δύο προτάσεις: αφενός το πρόγραμμα Oracle Hospitality Suite 8, που απευθύνεται πρωτίστως σε μεμονωμένα ξενοδοχεία, αφετέρου το πρόγραμμα Opera, το οποίο ενδείκνυται κυρίως για αλυσίδες ξενοδοχείων κι εν γένει μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, το Oracle Hospitality Suite 8 Hotel Property συνδυάζει τη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών που διακρίνει και χαρακτηρίζει τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου σε μια ενιαία λύση λογισμικού. Μάλιστα, υποστηρίζει από τις κρατήσεις και τις πωλήσεις μέχρι το marketing. Ξεχωριστή σημασία έχει δοθεί στην ταυτόχρονη εστίαση στο πλέον πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μιας τουριστικής μονάδας: τον ίδιο τον επισκέπτη! Οι λύσεις Oracle Hospitality Suite 8 υποστηρίζουν το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, παρέχοντας περιεκτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες, ως προς το προφίλ και τις συναλλαγές τους.

Επιπροσθέτως, μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία της ξενοδοχειακής μονάδας πριν και μετά την παραμονή του πελάτη, μέσω ερωτηματολογίων και παροχής εξατομικευμένων προσφορών. Όσο για το OPERA Enterprise Solution (OES), θεωρείται ως η επαναστατική σουίτα προϊόντων λογισμικού της Oracle Hospitality. Η εν λόγω λύση αποτελεί μια ολοκληρωμένη τεχνολογική κι επιχειρησιακή λύση, που απευθύνεται είτε σε μεμονωμένα ξενοδοχεία ή ακόμη και σε μεγάλες αλυσίδες και πολυδιάστατες μονάδες φιλοξενίας. Μπορεί να αναπτυχθεί σε ενιαίο τοπικό, περιφερειακό, αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας, περιβάλλον, διασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο μεγάλη και συνεχή ροή πληροφοριών κι υπηρεσιών, σχετικά με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σε αυτή τη λογική, διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό το έργο του προσωπικού και της διοίκησης των μονάδων φιλοξενίας.

info: www.eurotel.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας