Τα ελληνικά προϊόντα ταξιδεύουν στην Λατινική Αμερική

Στις αγορές της Λατινικής Αμερικής ταξιδεύουν τα ελληνικά προϊόντα έπειτα από συμφωνίες του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής και με την πρακτική υποστήριξη του Enterprise Greece Invest & Trade το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ολοκλήρωσε με άκρως θετικά αποτελέσματα την επιχειρηματική αποστολή σε τρεις σημαντικές αγορές της Λατινικής Αμερικής, Σάο Πάολο στη Βραζιλία τη Μπογκοτά στην Κολομβία και την πόλη του Μεξικό στο Μεξικό.

Η αποστολή, στο διάστημα 10-20 Απριλίου, επισκέφθηκε διαδοχικά  τις τρεις μεγαλουπόλεις – με στόχο την προώθηση εξαγώγιμων ελληνικών προϊόντων, αλλά και τη συμμετοχή σε έργα υποδομών που υλοποιούνται στις χώρες αυτές.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 επιχειρηματικές επαφές, ορισμένες από τις οποίες αναμένεται να προχωρήσουν και σε σύναψη συμφωνιών για εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν συζητήσεις για επίτευξη συμφωνίας για  πωλήσεις υλικών ενεργειακών υποδομών ύψους άνω των 5 εκ. ευρώ.

Στην αποστολή συμμετείχαν επτά ελληνικές εταιρίες και συγκεκριμένα: οι ELEA CRETA-PELOPOS NISSOS, OLYMPIAN GREEN και ΔΙΟΝΥΣΟΣ από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η PHARMEX από τον κλάδο των φαρμάκων-καλλυντικών, η SANTE PLUS από τον κλάδο των ιατρικών προϊόντων, η VIOHALCO από τον βιομηχανικό τομέα και η METRON από τον ενεργειακό κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας