Οι παραγωγοί της Viralata Films,  της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής σειράς “Cris Pelo Mundo” της συνδρομητικής τηλεόρασης της Βραζιλίας, Travel Box, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα όμορφα ελληνικά νησιά Μήλο, Τήνο, Ελαφόνησο αλλά και για την Πάργα.

Οι απαράμιλλες ομορφιές των νησιών μας, κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών παραγωγών της Βραζιλίας, οι οποίοι θέλουν να πραγματοποιήσουν γυρίσματα στα υπέροχα τοπία της χώρας μας. 

Η τηλεόραση της Βραζιλίας, επέλεξε τα παραπάνω νησιά μας και την Πάργα, που είναι γνωστά στο εξωτερικό για τα υπέροχα φυσικά τους τοπία. 

Είναι εξίσου σημαντικό πως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει τις πύλες της στον τουρισμό, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι σε εφαρμογή, ενώ από 1η Ιουλίου με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού, αναμένεται να δεχτεί μεγάλο αριθμό τουριστών από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που καλλιεργεί την αύξηση του κλίματος ασφάλειας στον επισκέπτη. 

Το κανάλι προσεγγίζει περισσότερα από 12 εκατομμύρια νοικοκυριά και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες επικεντρώνονται στη γαστρονομία, τον αθλητισμό και την ανάδειξη διαφορετικών πολιτισμών.

Οι παραγωγοί της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελικές συνεννοήσεις με τους εκπροσώπους των Δήμων για τα γυρίσματα στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συναντήσεων.

Οι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις- στις οποίες θα μετάσχουν εκπρόσωποι και άλλων Δήμων- θα διαρκέσουν όλη την εβδομάδα και έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους και από Ισραήλ, Ισπανία, Πορτογαλία και Κουβέϊτ  και εντάσσονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ταξιδιωτικών ροών και πέρα από την αμιγώς τουριστική περίοδο.

Οι διαδικτυακές επαφές θα πραγματοποιηθούν μέσω της ειδικής πλατφόρμας (www.mtcgroup.gr)  μέσω της οποίας έγιναν όλες οι προηγούμενες, από τον περασμένο Νοέμβριο έως και σήμερα, με έμφαση στη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία και άλλες χώρες με ειδικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, συμπληρωματικά με τις διαδικτυακές συμμετοχές σε εκθέσεις (Ferien Messe, ITB, IMTM) και στα workshops που οργανώθηκαν από το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και άλλους φορείς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας