Η Ομοσπονδία FedHATTA πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Μαϊου, στην Αθήνα το Τακτικό Συνέδριό της, όπου εξελέγη και συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία, καθώς και η Εκτελεστική Γραμματεία.

Αντιπρόσωποι όλων των σωματείων-μελών της FedHATTA ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν δυναμικά στην ανάκαμψη του κλάδου και την επίλυση των καίριων προκλήσεων που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα κατά την ιδιάζουσα χρονική συγκυρία, με στόχο να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος | Λύσανδρος Τσιλίδης
Α’ Αντιπρόεδρος | Άγγελος Λάμπρου
Β’ Αντιπρόεδρος | Μάρκος Σπυρομήλιος
Γενικός Γραμματέας | Νικόλας Κελαϊδίτης
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας | Μάριος Καμμένος
Ταμίας | Λίτσα Καραμπατζάκη
Υπεύθυνος Στρατηγικής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας | Ευριπίδης Σαμαράς

Η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας, μετά την πρόσφατη τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, διευρύνεται έτσι ώστε όλα τα Σωματεία-Μέλη της να εκπροσωπούνται ισάξια, δημιουργώντας θέσεις ex officio Αντιπροέδρων.
Οι τιμητικές θέσεις Αντιπροέδρων στοχεύουν στην εκπροσώπηση του κλάδου στο σύνολό του, με ουσιαστικές παρεμβάσεις για την επίλυση επιμέρους τοπικών, κλαδικών και εξειδικευμένων ζητημάτων.

Το τακτικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλες τις Ενώσεις να συμμετέχουν στη συζήτηση και την διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: “Συνεχίζουμε τη δυναμική πορεία της Ομοσπονδίας, με διευρυμένη συμμετοχή συνδέσμων-μελών και με στόχο να συσπειρωθεί ο οργανωμένος τουρισμός της χώρας σε έναν ενιαίο φορέα, ο οποίος θα μπορεί να υλοποιεί τη στρατηγική του για πιο δυναμικές και συμμετοχικές διεκδικήσεις στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και για ένα ελληνικό τουριστικό προϊόν πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Άλλωστε, με τoν καιρό, η ζωή σε διδάσκει ότι το σημαντικό δεν είναι ο δρόμος, ούτε ο προορισμός, αλλά ο τρόπος που περπατάς…”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας