Οι συμμετέχοντες μαζί με την κα Ρόζα Τζίμα, community manager των IDGC

Έπειτα από την πρώτη αξιολόγηση των 40 και πλέον αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης του EIT food hub Greece για το πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας «RIS Fellowship», οι 11 μεταπτυχιακοί φοιτητές που προκρίθηκαν συμμετείχαν σε workshop αξιολόγησης, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο χώρο της θερμοκοιτίδας Invent ICT.

RIS Fellowships
Ο κ. Μιχάλης Στάγκος, Founder των Industry Disruptors Game Changers (IDGC) ενημερώνει τους συμμετέχοντες για το πρόγραμμα υποτροφιών “RIS Fellowships”

Στo πλαίσιο του workshop, το οποίο διήρκησε 5 ώρες, οι 11 συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα υποτροφιών, εξετάστηκαν σε mathematical & analytical tests και συμμετείχαν σε ομαδικό case study για την αξιολόγηση των soft skills τους.
Από τη διαδικασία αυτή προκρίθηκαν οι 5 φιναλίστ στην τρίτη και τελευταία φάση αξιολόγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω συνεντεύξεων με τις εταιρίες που διαθέτουν τις θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.
Το πρόγραμμα υποτροφιών “RIS Fellowships” αποτελεί δράση του ΕΙΤ Food Hub Greece, που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τους Industry Disruptors – Game Changers και απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέροντας ευκαιρίες αμειβόμενης άσκησης σε πολυεθνικές εταιρίες του αγροδιατροφικού τομέα στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας