τελικός

O τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Coffee in Good Spirits / Sca Greece πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο πλαίσιο του special Event Coffee Event.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή 11:00-11:30 θα πραγματοποιηθεί η ενότητα «Lavazza Brand Story: Μια ιστορία 120 ετών», στις 11:40-12:10 η ενότητα «Brewing Techiques» με ομιλητή τον Στέφανο Δωματιώτη από την TAF.

Στις  12:20-12:50 πραγματοποιείται η ομιλία «Προσεγγίζοντας το κομμάτι του specialty στην αγορά του καφέ» , με τον Φρέντυ Πάστρα – Mayer – Area 51.

Στις 13:00 και μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Πανελληνιου Πρωταθληματος Latte Art (Art Bar) / Sca Greece, ενώ στις 14:30 μέχρι τις 18:00 ο τελικός του  Πανελληνιου Πρωταθληματος Βrewer’s Cup / Sca Greece.

Σημειώνεται ότι τα Coffee Seminars και τα συναρπαστικά πρωταθλήματα του SCA Greece ενθουσίασαν το κοινό και κατά την πρώτη ημέρα της 14ης HORECA.

Με θεαματικό τρόπο ξεκίνησαν και φέτος τα Coffee Events της 14ης HORECA στο Metropolitan Expo με διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου της καφεστίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας