Ατμομηχανή των ταξιδιών μεσαίας απόστασης, βάσει δεδομένων κρατήσεων από το πρώτο τρίμηνο του 2022, χαρακτηρίζει την Ελλάδα και την Ισπανία για τη σεζόν του 2022 ο διευθύνων σύμβουλος του Γάλλου τουρ οπερέιτορ Thalasso nº1/Ôvoyages, Raouf Ben Slimane.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προορισμών που συγκεντρώνουν τις περισσότερες κρατήσεις για το 2022, με την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Χαλκιδική και την Πελοπόννησο να είναι οι κορυφαίοι προορισμοί.

Στην πρώτη θέση βρίσκονται στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας ενώ στην τρίτη ακολουθούν οι Βαλεαρίδες, και έπειτα η Δομινικανή Δημοκρατία, το Ντουμπάι, η Τανζανία, το Μαρόκο, η Αίγυπτος, η Τυνησία και ο Μαυρίκιος.

Ο κ. Ben Slimane υπογραμμίζει την εισαγωγή της Αιγύπτου στη λίστα δημοφιλέστερων προορισμών καθώς και το γεγονός ότι η Τανζανία κατάφερε να τοποθετηθεί επάνω από το Μαρόκο χάρη στο ότι δεν έκλεισε τα σύνορά της κατά τα πρώτα δύο χρόνια της πανδημίας.

Πρόσθεσε δε ότι κατά το δεύτερο τρίμηνο θα «αναδιοργανωθούν τα κομμάτια» ως προς την εικόνα ζήτησης για τους προορισμούς, όμως χωρίς να διαταράσσεται το κορυφαίο δίδυμο Ελλάδας – Καναρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας