Νέες  προσθήκες στην Ελλάδα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Thomson και First Choice για το καλοκαίρι του 2018.

Ειδικότερα, οι Βρετανοί τουρ οπερέιτορ του ομίλου της TUI θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες το ενδέκατο Tui Sensatori. το οποίο θα ανοίξει στη Ρόδο, 20 χλμ. από τη Λίνδο, ενώ και στη Χαλκιδική πρόκειται να ανοίξει το Sensimar αποκλειστικά για ενηλίκους. Για πρώτη φορά θα υπάρχει το 2018 και κρουαζιέρα από την Κέρκυρα του κρουαζιερόπλοιου TUI Discovery 2.

Η Σκιάθος, επίσης, περιλαμβάνεται στα 15 νέα λιμάνια κρουαζιέρας του Thomson Celebration, ενώ από το αεροδρόμιο του Νόριτς θα προσφέρονται νέες πτήσεις προς Κρήτη.

Το νέο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2018 περιλαμβάνει επέκταση στον value προορισμό της Βουλγαρίας, περισσότερες διακοπές με συνδυασμό προορισμών με δρομολόγια στην Κόστα Ρίκα, την Κροατία και την Καραϊβική σε συνδυασμό με επιλογές ανεξάρτητων οδικών ταξιδίων από τη Φλόριντα μέχρι τη Νέα Ορλεάνη και το Νάσβιλ.

Το πρόγραμμα του 2018 είναι διαθέσιμο στην αγορά από σήμερα, και θα εξυπηρετείται από αυξημένες πληρότητες πτήσεων της Thomson Airways από αεροδρόμια όπως το Γκάτουικ, το Μάντσεστερ και το Μπρίστολ.

Στόχος ήταν να επεκταθεί το πρόγραμμα σε προορισμούς μεσαίων αποστάσεων, το οποίο εμπλουτίζεται με περισσότερες επιλογές προορισμών, είπε ο διευθυντής προϊόντος των Thomson και First Choice, Mark Hall.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας