Την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου το VIP Opening Party του 100% Hotel Show και η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards!

Το 100% Hotel Show, ανατρέπει τα εκθεσιακά δεδομένα, αντικαθιστώντας τα παραδοσιακά εγκαίνια με ένα μοντέρνο VIP Opening Party, μετατρέποντας την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης σε μια γιορτή του τουρισμού, που στόχο έχει να ενισχύσει το networking των επισκεπτών σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Το VIP Opening Party διοργανώνεται στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show μετά την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των 100% Hotel Design Awards, με τους κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς να δίνουν το παρόν στο ξεχωριστό event.

    ΠΟΤΕ: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 

    ΠΟΥ: Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας 

    ΩΡΑ: 19:00 – 21:00

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν.
  2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των 100% Hotel Design Awards, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.
  3. Για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards πρέπει να έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον στο hda@hotelshow.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
  4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας σε αυτό το link.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας