3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του το επόμενο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα 20 και 21 Οκτωβρίου στη Ρόδο.

Το 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού απευθύνεται σε επαγγελματίες του Τουρισμού, Μηχανικούς, στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και σε όλη την κοινωνία. Όπως άλλωστε τονίζουν χαρακτηριστικά οι συνδιοργανωτές, «η Αρχιτεκτονική και ο Τουρισμός μας αφορούν όλους και είναι κομβικό χρονικά το σημείο που πλέον πρέπει να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας» ενώ απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η θεσμοθέτηση Διεθνών Συνεδρίων που θα διαπραγματεύονται τη διάδραση μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού και θα προσελκύουν επισκέπτες (Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού) από όλον τον πλανήτη ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού αποτελούν πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι και ο μήνας Οκτώβριος δεν έχει επιλεχθεί τυχαία καθώς έχει ανακηρυχτεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και τη στήριξη πολλών φορέων ως «Μήνας Αρχιτεκτονικής, Πολιτισμού και Τουρισμού».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την επιμέλεια του επιστημονικού τμήματος του Συνεδρίου έχουν αναλάβει οι Γιώργος Στασινός, Γιώργος Σκιαδόπουλος, Γιάννης Γλυνός, Βασίλης Μπαρτζώκας, Γιώργος Περνάρης, Νίκος Ζαρίφης, Γιάννης Ματσαμάς και Ανθούλα Τσιώκα. Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αρχιτεκτονικής Archisearch.gr ενώ η είσοδος θα είναι και φέτος ελεύθερη στο κοινό αναμένοντας περισσότερους από 550 Συνέδρους από όλη την Ελλάδα, όπως και πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας