Το Α380 της Emirates έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας!

Δέκα χρόνια λειτουργίας έκλεισε το αεροσκάφος A380 της Emirates.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την πρώτη του πτήση από το Ντουμπάϊ προς τη Νέα Υόρκη την 1η Αυγούστου 2008, το Α380 της Emirates έχει μεταφέρει πάνω από 105 εκατ. επιβάτες, μετρώντας πάνω από 1,5 δισ. χλμ. σε 115,000 πτήσεις, που αντιστοιχούν σε 39.000 ταξίδια γύρω από την υφήλιο.

Με αφορμή αυτό το ευτυχές ρεκόρ ασφαλών πτήσεων ο Πρόεδρος της Emirates, Sir Tim Clark, , δήλωσε: «Έχουν περάσει 10 υπέροχα χρόνια από την πρώτη πτήση του Α380 της Emirates και σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπητά αεροσκάφη του κόσμου. Οι επιβάτες το λατρεύουν γιατί είναι ευρύχωρο προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση και ιδανικές παροχές σε όλες τις κατηγορίες Θέσεων, όπως το νέο σύγχρονο σαλόνι, το Shower Spa και τις σουίτες της Πρώτης Θέσης που έχουν επαναπροσδιορίσει τα αεροπορικά ταξίδια. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εν πτήσει για τους πελάτες μας με τη ναυαρχίδα του στόλου μας, εισάγοντας νέες καινοτομίες που θα συνεχίσουν να τους εκπλήσσουν κάθε φορά που πετάνε μαζί μας.

Το Α380 της Emirates είχε επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην αεροναυπηγική βιομηχανία και στις υψηλής αξίας αλυσίδες εφοδιασμού, που τροφοδοτούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας για ειδικευμένους εργαζόμενους, δημιουργώντας έτσι αξιόλογα οικονομικά οφέλη για τις χώρες που διαθέτουν εγκαταστάσεις παραγωγής του Α380. Το αεροσκάφος συνεχίζει να ενδυναμώνει τον τουρισμό και το εμπόριο όπου δραστηριοποιείται, τονώνοντας περαιτέρω την κυκλοφορία και την ζήτηση και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις οικονομίες και τις κοινωνίες που θα εξυπηρετήσει τα επόμενα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας