Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri Caviar στη Μύκονο

Στο event της Roberto Cavalli Vodka, στις 9 Ιουνίου 2018, βρέθηκε ως υποστηρικτής το ελληνικής παραγωγής Thesauri Caviar στο νησί της Μυκόνου πλαισιώνοντας το διάσημο ποτό του κορυφαίου Ιταλού σχεδιαστή.

Ο πολυχώρος Saint Anna Luxury Beach Club Mykonos φιλοξένησε την ξεχωριστή διοργάνωση που έφερε υπογραφή Cavalli και το χαβιάρι Thesauri συνέβαλε στο γαστρονομικό menu της ημέρας, δίνοντας «αέρα Ελλάδας» στο αγαπημένο διεθνώς έδεσμα. Με celebrities, εκπροσώπους της μόδας , ΜΜΕ από όλο τον κόσμο και φυσικά τους Daniele και Tommaso Cavalli να δίνουν το «παρόν», το Roberto Cavalli Vodka Summer Butterfly Girl Competition αποτέλεσε την πιο εντυπωσιακή έναρξη του καλοκαιριού με τη στήριξη του Thesauri Caviar.

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri Caviar στη ΜύκονοΑξίζει να αναφέρουμε ότι το πολυτελές χαβιάρι Thesauri αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι από ρώσικο οξύρρυγχο (Ossetra) και οξύρρυγχο Σιβηρίας (Baerii), δυο από τα πιο πολύτιμα και ακριβά είδη χαβιαριού στην αγορά. Παράγεται στην Ελλάδα σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ. Η Thesauri είναι η πρώτη και μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που καλλιεργεί και παράγει το πολύτιμο χαβιάρι οξύρρυγχου Ossetra και κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μονάδες χερσαίας ιχθυοκαλλιέργειας οξύρρυγχου της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας