Το Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος δια χειρός του chef, κ.Στράτου Ιωσηφέλλη θα σερβίρεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA 23-25 Νοεμβρίου 2019 στο Hall 1 C26 του Metropolitan Expo.

Συνημμένο το πρόγραμμα των live cooking actions καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Το τραπέζι του Ελληνικού Πρωινού θα πλημμυρίσει με γεύσεις και αρώματα απ’ όλη την Ελλάδα και ο consultant chef μας έχει υποσχεθεί ένα ιδιαίτερο πάντρεμα παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας μέσα από ευφάνταστα πιάτα.

Κοντά μας θα βρίσκεται και η Σύμβουλος Διατροφικής Αγωγής, κ. Μελίνα Σελάλμα, από το Melina’s Delight Cuisine, η οποία θα μιλήσει για τη σημασία του Ελληνικού Πρωινού στη διατροφή μας γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας