Το ΥΠΑΑΤ στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο γαστρονομίας και οίνου

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας συμμετέχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου «Η Ευρώπη Των Γεύσεων – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» αλλά και στην παράλληλη Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου που θα πραγματοποιηθεί 19-21/10 στο Ζάππειο.

Πιο αναλυτικά ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τους περιφερειακούς φορείς με αυξανόμενο το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην παράλληλη Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, πρόσφατη επαφή είχε με τον κ. Γιώργο Ντενίση. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA Group, κατά την οποία συζήτησαν και συμφώνησαν το πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στο Συνέδριο και στην Έκθεση.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης επεσήμανε το ενδιαφέρον τους, για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων αλλά και των ιδιαίτερων πολιτιστικών, θρησκευτικών, και φυσικών αξιοθέατων που έχει ο Νομός Καρδίτσας, και επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, όπως έχουν ήδη επιβεβαιώσει και τα άλλα επιμελητήρια της Θεσσαλίας (αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδος), στο Συνέδριο και στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

Από την δική του πλευρά ο κ. Γιώργος Καραχρήστος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, με την οποία συνδιοργανώνουν το Συνέδριο και την Έκθεση, είναι στη διάθεση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για να προγραμματιστεί μία αποτελεσματική συμμετοχή.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η αξιοποίηση της ευκαιρίας στο Συνέδριο και στην εξειδικευμένη Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, να προβληθούν τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό το κρασί και τα ποτά, και να παρουσιαστούν και τοπικές συνταγές, παράλληλα με την τουριστική προβολή.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, με την συμμετοχή δίνεται η δυνατότητα οι παραγωγοί να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα μεγάλο εύρος κοινού, επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου της γαστρονομίας, υποψήφιους αγοραστές, και προς τους πάνω από 400 σύνεδρους που αναμένονται από το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας