Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο έχει ενώσει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του, για να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας και να τους μεταφέρει στην Παιχνιδοχώρα και το εργαστήρι του Άϊ Βασίλη. Τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχει διοργανώσει ο Δήμος Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η εκκίνηση των εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο για τις γιορτές έγινε την περασμένη Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου με μία μουσική παρέλαση που διέσχισε ολόκληρη την παλιά πόλη και κατέληξε στην πλατεία Μικρασιατών, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης σηματοδοτώντας και την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων!

Έως και τις 3 Ιανουαρίου, η πλατεία Μικρασιατών, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, θα υποδεχθεί μία σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με σκοπό, μικροί και μεγάλοι, να διασκεδάσουν, στο κλίμα των ημερών και να χαρούν με τις οικογένειές τους.

Ολόκληρο το Σπίτι Πολιτισμού, η πλατεία Μικρασιατών και κάθε γωνιά της πόλης του Ρεθύμνου, θα μεταμορφωθούν στο πιο φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο σημείο της Κρήτης, με εργαστήριο κατασκευής στολιδιών, ευχές και γράμματα στον Άγιο Βασίλη, παραμύθια, θεατρικές παραστάσεις κ.α.!

Καθημερινά, ποικίλες δράσεις θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τυλίξουν δώρα μαζί με τα ξωτικά, να φτιάξουν ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες κάρτες  και να διασκεδάσουν στο αληθινό παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το τρενάκι αλλά και το σπίτι του Άγιου Βασίλη,  ενώ οι μεγαλύτεροι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν μέσα από συναυλίες και μουσικοχορευτικά δρώμενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας