Η συλλογική εθνική ταυτότητα FISH FROM GREECE, που χαρακτηρίζει όλα τα ψάρια που μεγαλώνουν στα ιχθυοτροφεία των μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) και έχουν πιστοποιηθεί με βάση το ομώνυμο Πρότυπο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, για πρώτη φορά, στο ιδιαίτερης σημασίας κοινό-στόχος – εμπόρους χονδρικής και λιανικής καθώς και ιχθυοπώλες- στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Η καντίνα της FISH FROM GREECE

Το φορτηγάκι-καντίνα FISH FROM GREECE, απέναντι ακριβώς από την Αίθουσα Δημοπρασιών της Ιχθυόσκαλας, περίμενε τους εμπόρους,  για να τους προσφέρει πιάτα με πρωταγωνιστές την τσιπούρα, το λαβράκι, το φαγκρί και τον κρανιό παραγωγής εταιρειών-μελών της ΕΛ.Ο.Π.Υ., ενώ ενημερώνονταν, από την ειδικά εκπαιδευμένη προωθητική ομάδα, σχετικά με την ταυτότητα FISH FROM GREECE, τη σημασία και τους στόχους της δημιουργίας της.

Η ταυτότητα FISH FROM GREECE πρακτικά θα εφαρμοστεί στο ταμπελάκι που, σταδιακά, θα φέρουν όλα τα προϊόντα των μονάδων, που έχουν λάβει την πιστοποίηση βάσει του Πρότυπου Ιδιωτικού Σχήματος Πιστοποίησης FISH FROM GREECE, και εγγυάται τη φρεσκάδα, τη διατροφική αξία και τη γεύση τους, αλλά και τη διαφάνεια που διέπει τη λειτουργία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας και της κάθε εταιρείας-μέλους ξεχωριστά.

Η εκδήλωση στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα υλοποιήσει η ΕΛ.Ο.Π.Υ. στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας που έχει εκπονήσει, για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες όπου εξάγουν οι εταιρείες-μέλη της. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας