Μεταξύ 28 και 30 Νοεμβρίου διοργανώνεται φέτος στην Κωνσταντινούπολη, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό MesseStuttgart, η R+T TURKEY, Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες και Συστήματα Ηλιοπροστασίας.

Η R+T TURKEY, που αποτελεί τη μοναδική διεθνή εμπορική έκθεση του κλάδου στην Ευρασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ανοίγει τις πόρτες για τέταρτη φορά, με την Κωνσταντινούπολη να αποτελεί σημαντικό κόμβο στις αναδυόμενες αγορές.

Με το μότο «Νέες αγορές, νέες τεχνολογίες, νέες ευκαιρίες» η R+T TURKEY πρόκειται να προσελκύσει πάνω από 5.000 επισκέπτες και 106 εκθέτες σε 8.838 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης CNRExpo.

Η R+T TURKEY προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές επαφές σε νέες και αναπτυσσόμενες αγορές. Οι κατηγορίες προϊόντων, που παρουσιάζει η έκθεση, είναι: τέντες, ρολά & εξαρτήματα, πέργκολες/κιόσκια, τεχνικά υφάσματα, συστήματα εξωτερικής σκίασης, περσίδες, διαχωριστικά/φράχτες, παράθυρα και εξαρτήματα, μπαλκονόπορτες/συστήματα wintergarden, συστήματα εντομοπροστασίας, σκηνές/ομπρέλες, πόρτες/πύλες, συστήματα θέρμανσης & ψύξης εξωτερικού χώρου, συστήματα οικιακού ελέγχου, συστήματα κίνησης και ελέγχου, διαχωριστικά τοιχώματα και συστήματα οροφής. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας