Σε δύο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς θα συνεχίσουν την προεκλογική τους εκστρατεία μετά το Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κέρκυρα στις 19 Απριλίου. Τον Πρωθυπουργό μεταξύ άλλων θα συνοδεύσει κατά την επίσκεψη του στο νησί ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασ. Κικίλιας ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες. Ήδη στο νησί της Κέρκυρας βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Κερκυραία στην καταγωγή, Άντζελα Γκερέκου. Ο Πρωθυπουργός θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένειά του στην Τήνο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό προγραμματίζει στις 19 Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κω και να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα στις επικείμενες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψη του στην Κεφαλονιά – όπου συνάντησε μεταξύ άλλων και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σπύρο Γαλιατσάτο, πρόεδρο της Ε.Ξ. Κεφαλονιάς επί χρόνια – θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένεια του στην Κέρκυρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας