Το Υπουργείο Τουρισμού προωθεί τον αστροτουρισμό

Στα άμεσα πλάνα του Υπουργείου Τουρισμού είναι να προωθήσει τον αστροτουρισμό μιας και ειδικά αυτή την εποχή η αστροπαρατήρηση κερδίζει όλο και περισσότερους ακόλουθους. Το καλοκαίρι εξάλλου ευνοεί αυτή την δραστηριότητα και το Υπουργείο Τουρισμού δημιουργεί προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες για την προώθηση αυτού του ιδιαίτερου κλάδου τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουρισμού προωθεί τον αστροτουρισμόΧαρακτηριστικό μάλιστα είναι το πρόγραμμα «Αστροπαρατήρηση & Φυσικό Περιβάλλον -Εναλλακτικό Προϊόν Ανάπτυξης & Προβολής των Γεωπάρκων της Ανατολικής Μεσογείου», που δημιουργείται με συνεργασία της Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014 – 2020, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Υπουργείο Τουρισμού, με προϋπολογισμό 80.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το υπουργείο προχώρησε στη συγκρότηση ομάδας έργου για την παρακολούθηση του ανωτέρω προγράμματος συνεργασίας, αντικείμενο της οποίας είναι η παρακολούθηση της υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του ανωτέρω εγκεκριμένου προγράμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας