Όλα έτοιμα για τις εκθέσεις Syskevasia και Plastica

H εταιρεία διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων 3EK, με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, ανακοίνωσε ότι οι εκθέσεις Syskevasia, Plastica & Chem/Ecolink μεταφέρονται τον Μάιο του 2021 στο Athens Metropolitan Expo.

Με σύνθημα την Επανεκκίνηση – Restart και ακολουθώντας την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πελατών της για μεταφορά των εκθέσεων, ανακοίνωσε τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Η Συσκευασία στα καλύτερά τηςSyskevasia 21 στις 21 με 24 Μαΐου: 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics | Halls 2 & 3
  • Ειδική Ενότητα Printing: Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων | Hall 2
  • Προηγμένη Τεχνολογία – Plastica 21: 11Η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης | Hall 4
  • Έρευνα και ΑνάπτυξηChem 21 στις 21 με 23 Μαΐου: 11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου – EcoLink 21: Έκθεση Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων | Hall 1
  • Ειδική Ενότητα Θεμέλιο ΙατρικήςHealthLab: Παρουσίαση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών | Hall 1

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η 3ΕΚ τονίζει ότι το 70% της εκθεσιακής επιφάνειας έχει ήδη καλυφθεί για τις νέες ημερομηνίες.

Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας και του περιβάλλοντος αναμένεται να έχουν μεγάλο αριθμό εκθετών και να προσελκύσουν αρκετούς εμπορικούς επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του Metropolitan Expo.

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στην αίθουσα 2 της Syskevasia θα διεξαχθεί η ειδική ενότητα Printing Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχει προβλεφθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Παράλληλα στην έκθεση Chem/Ecolink στην αίθουσα 1, θα πραγματοποιηθεί η ειδική ενότητα Health Lab για 2η φορά ώστε να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε εταιρείες εργαστηριακού εξοπλισμού, τεχνολογίας υγείας και βιοεπιστημών.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo, συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράφηκαν 17.000 εμπορικοί επισκέπτες. Στις Chem/Ecolink/Health Lab, το 2017, συμμετείχαν 70 εταιρείες και 3000 εμπορικοί και επιστημονικοί επισκέπτες. Στους παρακάτω συνδέσμους υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για κάθε έκθεση ξεχωριστά:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας