Τον Οκτώβριο η 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία»

Τον Οκτώβριο η 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία»Η 5η Έκθεση «Ζυθογνωσία» θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για την μοναδική έκθεση στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας με τους απανταχού ζωόφιλους καταναλωτές για μια ακόμα χρονιά να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σπάνιες μπίρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσοι παραβρεθούν στην Έκθεση θα ζήσουν από κοντά την «επανάσταση» της ελληνικής μικροζυθοποιίας, γνωρίζοντας ζυθοποιούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επισκέπτης της Ζυθογνωσίας μπορεί να κινείται ελεύθερα στην έκθεση δοκιμάζοντας όσες ετικέτες επιθυμεί στο συλλεκτικό ποτήρι μπίρας που παραλαμβάνει στην είσοδο, καθοδηγούμενος από τον ειδικό κατάλογο της Ζυθογνωσίας.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που αποστασιοποιείται από το μοτίβο των φεστιβάλ μπίρας, με στόχο τη γευστική δοκιμή και όχι την αχαλίνωτη κατανάλωση.

Τη βιωματική απόλαυση της επίσκεψης στη Ζυθογνωσία θα ενισχύσουν πρωτοεμφανιζόμενο στην εγχώρια σκηνή μικροζυθοποιείο από τη Δανία, pop-up εστιατόριο καθώς και ποικίλες ενδιαφέρουσες υπηρεσίες-έκπληξη οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα zythognosia.gr.

Η Έκθεση «Ζυθογνωσία» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, 12:00 – 21:00 και η είσοδος είναι 12€, ποσό που ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το ποτήρι γευστικής δοκιμής, τον κατάλογο της έκθεσης και το αποδεικτικό ελεύθερης εισόδου/εξόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας