Athens

Το Athens Coffee Festival, έρχεται 26-28 Σεπτεμβρίου 2020 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, για να συμβάλλει δυναμικά στην στήριξη και ενδυνάμωση του κλάδου.

Η νέα σεζόν φέρνει ένα αλλαγμένο τοπίο στον κλάδο της καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ. Το ATHENS COFFEE FESTIVAL έρχεται φέτος, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, για να αποτελέσει απαραίτητο σύμμαχο για τους επαγγελματίες στην προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Ένα φεστιβάλ με βάση όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας!

Οι προετοιμασίες για το 5ο Athens Coffee Festival έχουν ξεκινήσει και, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, έχουν ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια επισκεπτών, εκθετών και προσωπικού. Ζώντας πλέον στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Στο πλαίσιο αυτό η FORUM SA, όσον αφορά την προετοιμασία και λειτουργία του φεστιβάλ θα τηρήσει όλες τις ορθές πρακτικές και θα ακολουθήσει όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου παραμένει αμείωτο. Από μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ) αλλά και όλα τα διεθνούς φήμης brands θα έχουν και πάλι δυναμική παρουσία στο φεστιβάλ.

Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο για ακόμα μία χρονιά ώστε να «αγκαλιάσει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Οι coffee lovers θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε home coffee machines, καθώς πλέον η ανάγκη των συναθροίσεων στο σπίτι για να «πιούμε καφέ» έχει γίνει λόγω των συνθηκών μεγαλύτερη από ποτέ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς 2,500 επισκέπτες θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα με ασφάλεια στον χώρο της Τεχνόπολης. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών ανά ημέρα θα αγγίζει τις 8.000. Αριθμός που θα εξασφαλίσει την επιτυχία του φεστιβάλ και εγγυάται την εμπορική αποτελεσματικότητα για τους εκθέτες.

Σεμινάρια και διαγωνισμοί

Το ACF θα συμπεριλάβει μία σειρά ομιλιών που θα εστιάζει και στη νέα εποχή της καφεστίασης ενώ η διοργάνωση τους θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του υγειονομικού πρωτόκολλου ασφαλείας για την διοργάνωση συνεδρίων. Συγκεκριμένα:

  • Με την οργανωτική ευθύνη του SCA Greece θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από experts του κλάδου και επαγγελματίες της καφεστίασης.
  • Επίσης, στελέχη της αγοράς και βραβευμένοι baristas από όλο τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν live webinars.
  • Τέλος, θα γίνει και ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Roasting από τον SCA Greece.

Tέλος, να αναφέρουμε ότι το ΝΝ Barista’s Gold ως Μέγας Χορηγός του ACF από την δημιουργία του, θα συνεχίσει την υποστήριξή του για 5η συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του κλάδου της καφεστίασης να ξεπεράσει τον αρνητικό αντίκτυπο της κρίσης του Covid-19 και να αναδείξει την δυναμική του.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Athens Coffee Festival:

  • Oι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ είναι Σάββατο 26.09 από τις 10:00-22:00, Κυριακή 27.09 από τις 10:00-22:00 και Δευτέρα 28.09 από τις 12:00-21:00.
  • Η είσοδος στο φεστιβάλ θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου και η έξοδος από αυτό αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης.
  • Κατά την είσοδό τους, αλλά και την έξοδό τους θα σκανάρονται οι προσκλήσεις των επισκεπτών έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται καταμέτρηση του ακριβή αριθμού που θα βρίσκονται μέσα στην Τεχνόπολη, ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.athenscoffeefestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας