τουριστικά λεωφορεία, επιστολή

Ξεκινάει ο επαναληπτικός έλεγχος στα Τουριστικά Λεωφορεία Δημόσιας Χρήσης από το Υπουργείο Τουρισμού.

Πιο αναλυτικά η Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής Και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, η Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής, η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης, Επιθεωρήσεων & Ελέγχου με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποιεί τα εξής:

«Στα πλαίσια εφαρμογής του Ν. 711/1977 παρ. 2β του άρθρου 7, «Περί Ειδικών Τουριστικών Λεωφορείων», με το (α) σχετικό καλέσαμε τα μέλη σας για τον ετήσιο έλεγχο των λεωφορείων τους, τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στις υπόλοιπες περιοχές αρμοδιότητας της Υπηρεσίας μας που διενεργήθηκε από 8 έως 29 Μαρ.2019.

Προέκυψε θέμα επανελέγχου ορισμένων λεωφορείων (ραγισμένα παρμπρίζ, εκτεταμένες υγρασίες στους υαλοπίνακες, οξειδώσεις του αμαξώματος κ.ά.) το οποίο επισημάνθηκε με ευκρίνεια στα δελτία επιθεώρησης και παρασχέθηκε δίμηνο περιθώριο επισκευής.

Οι επιχειρήσεις κλήθηκαν με ξεχωριστές επιστολές για τον επανέλεγχο των οχημάτων τους κατά τις παρακάτω ημερομηνίες: Ημέρες ελέγχου: Δευτέρα 27, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Χώρος ελέγχου: περιοχή CEDEFOP – ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στην Πυλαία (κοντά στο “PRAKTIKER”)

Ώρες ελέγχου: από 08:00 μέχρι 14:00

Επειδή μετά το τέλος των αρχικών ελέγχων, δεχθήκαμε αρκετά αιτήματα ελέγχου για λεωφορεία που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ελεγχθούν κατά τις ορισμένες ημερομηνίες, καλείστε να ειδοποιήσετε τα μέλη σας από τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ότι τους παρέχεται η τελευταία ευκαιρία για εφέτος, προκειμένου να προσκομίσουν για έλεγχο τα ΔΧ Τουριστικά Λεωφορεία μαζί με τους επανελέγχους.

Επίσης σας καλούμε να επισημάνετε στα μέλη σας ότι σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 7 του Ν. 711/1977: “Η μη προσκόμισις τουριστικού λεωφορείου προς επανέλεγχον ως εν παραγράφω 3 του παρόντος άρθρου ορίζεται, συνεπάγεται την ανάκλησιν της αδείας κυκλοφορίας τούτου, μέχρι τακτοποιήσεων του επανελέγχου”.

Με εντολή Υπουργού
O Αναπληρωτής Προϊστάμενος
της Π.Υ.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας
Δημήτριος Γκουγκούλης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας