LES ROCHES

Τουριστικές σχολέςΗ σχολή Les Roches είναι μια co-educational σχολή που προσφέρει προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή για τα Ινστιτούτα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (CIHE) της Ένωσης Νέων Αγγλικών Σχολείων και Κολλεγίων. Η Les Roches παρέχει διδασκαλία στα αγγλικά σε μαθητές οποιασδήποτε φυλής, εθνικότητας, φύλου, χρώματος ή θρησκείας που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πλήρες πρόγραμμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Les Roches παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν τους αλληλένδετους τομείς της βιομηχανίας Φιλοξενίας, μέσω θεωρητικών και πρακτικών εργασιών τόσο μέσα στη σχολή όσο και με τακτικές περιόδους πρακτικής άσκησης σε αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια ή συναφή ιδρύματα. Στόχος της Les Roches είναι να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές σε ένα επίπεδο εξειδίκευσης, σε ποικίλες λειτουργίες της βιομηχανίας φιλοξενίας, ενώ οι απόφοιτοί της, έχοντας αναπτύξει την ικανότητά τους σε μια σειρά τεχνικών, οργανωτικών και διοικητικών δεξιοτήτων, θα μπορούν να προχωρήσουν μέσω των τάξεων της ιεραρχίας διαχείρισης.

Προγράμματα σπουδών:
Προπτυχιακά:

  • BBA in Global Hospitality Management
  • Diploma in International Hotel Management

Μεταπτυχιακά:

  • MBA in Global Hospitality Management

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε αποφοίτους να παρακολουθήσουν:

  • Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
  • Postgraduate in Marketing Management for Luxury Tourism
  • Postgraduate Diploma in International Hotel Management Executive Program

Περισσότερες πληροφορίες: www.lesroches.edu

Τουριστικές σχολέςIΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Tο ΙΕΚ Νέα Γνώση έχει 22 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και μια μακρά πορεία που συνέβαλε στην επιτυχία πάνω από 10.000 σπουδαστών. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της σχολής, η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επικοινωνία της αγοράς εργασίας, των εκπαιδευτικών φορέων και των πολιτών είναι το κλειδί της επιτυχίας για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας.

Διακρίνοντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, η σχολή δημιουργεί σύγχρονες ειδικότητες εκπαίδευσης, σε ανταγωνιστικούς επαγγελματικούς τομείς όπως η Υγεία και ο Τουρισμός, προσφέροντας ένα ανώτερο επίπεδο σπουδών, προετοιμάζοντας εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Τα μαθήματα είναι επιλεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και σκοπό έχουν να παρέχουν στους σπουδαστές όλη τη γνώση και τις ικανότητες ώστε να ανταποκριθούν με επάρκεια στον ρόλο τους.

Προγράμματα σπουδών:

  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Περισσότερες πληροφορίες: www.iekneagnosi.edu.gr

BCA

Τουριστικές σχολέςΤο BCA ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1971, με δύο σχολές, τη Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών (Σ.Ε.Σ.) μία μέση επαγγελματική σχολή και το Εργαστήριο Ελεύθερων Σπουδών BCA, στο οποίο για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξεκίνησε να διδάσκεται Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση, Πωλήσεις, Διοίκηση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακά. H πορεία του Εκπαιδευτικού Ομίλου, κάτω από την ίδια διοίκηση, που μετρά 40 και πλέον έτη ζωής, συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες (από νηπιαγωγείο έως Master) σε περίπου 2.000 μαθητές και σπουδαστές ετησίως, καθιερώνοντας έτσι τον τίτλο BCA ως έναν από τους πιο έγκυρους στην ιδιωτική και όχι μόνο εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Τo BCA διαθέτει δύο Bachelor και ένα Master στον τομέα των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Τα BA (Hons) Hospitality and Tourism Management και το ΒA (Hons) Cruise Operations Management ξεκινούν κάθε Οκτώβριο και Φεβρουάριο του ακαδημαϊκού έτους και έχουν διάρκεια 4 ή 3,5 έτη (εγγραφές Φεβρουαρίου) και 3 έτη για υποψήφιους με βαθμό απολυτηρίου 17 και άνω, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα δύο διδάσκονται στα αγγλικά.
Και τα δύο προγράμματα περιλαμβάνουν υποχρεωτική αμειβόμενη πρακτική άσκηση, τρεις φορές κατά τη διάρκεια των σπουδών με διάρκεια τέσσερις μήνες, σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις και άλλες εταιρείες κρουαζιέρας που συνεργάζονται απευθείας με το BCA.

Το μεταπτυχιακό του BCA αναφορικά με τις τουριστικές σπουδές είναι το MA International Hospitality and Tourism Management, που ξεκινάει κάθε Οκτώβριο και Φεβρουάριο του ακαδημαϊκού έτους και έχει διάρκεια 1 έτος (full time φοίτηση) ή 2 έτη (part time φοίτηση). Το πρόγραμμα διδάσκεται στα αγγλικά.

BCA College
Δημητρέσσα 4, Τ.Κ. 115 28, Αθήνα (Hilton), τηλ. επικοινωνίας: 210 7253 783-6
Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Τ.Κ. 145 61, Κηφισιά, τηλ. επικ.: 210 6236 511, 210 8088 968
Λεωφόρος Ποσειδώνος 95 & Φοίβης 1, Τ.Κ. 166 74, Γλυφάδα, τηλ. επικ.: 210 8986 086
Περισσότερες πληροφορίες: www.bca.edu.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας