Τουριστικές σχολέςIIEK NEW YORK

Το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε από τον εκπαιδευτικό όμιλο New York College σε συνεργασία με αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια διεθνούς κύρους, ως φυσική συνέχεια μιας 27ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα προσφερόμενα προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του IIEK NEW YORK έχουν ως σκοπό οι φοιτητές να αποκτήσουν ευρεία γνώση στον τομέα της διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και στις διοικητικές δεξιότητες, να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και να αντιλαμβάνονται τις εφαρμογές τους, να εξοικειωθούν με την οργάνωση και τις λειτουργίες των τμημάτων των σύγχρονων επιχειρήσεων, να αναπτύξουν επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα, να κατανοήσουν και να λαμβάνουν υπόψη τα περιβαλλοντικά, ηθικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις και τέλος να αυξήσουν τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Προγράμματα σπουδών:

 • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
 • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)
 • Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής

Περισσότερες πληροφορίες: www.ieknewyork.gr

CITY COLLEGE

Τουριστικές σχολέςTο Διεθνές Τμήμα (International Faculty) του Sheffield City College ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Δεν είναι απλά ένα συνεργαζόμενο κολέγιο με ξένο πανεπιστήμιο, αλλά ένα πλήρες και αναπόσπαστο κομμάτι του University of Sheffield και προσφέρει τα ίδια προνόμια και τις ίδιες παροχές σπουδών στους φοιτητές του. Το International Faculty City College προσφέρει πτυχιακά προγράμματα (Bachelor) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Master).

Το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield City College προσφέρει ένα πτυχιακό κι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο επιστημονικό αντικείμενο του Τουρισμού με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση σ’ αυτόν τον παγκοσμίως ανερχόμενο κλάδο. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας προκειμένου να εξοπλίσουν τους αποφοίτους με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, γνώση, δεξιότητες και εμπειρίες που θα τους επιτρέψουν να καλύψουν οργανωτικές θέσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις του ευρύτερου τουριστικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Προγράμματα σπουδών:

 • BA (Hons) in Business Studies (Hotel and Hospitality)
 • MSc in Hotel and Tourism Management

Περισσότερες πληροφορίες: www.citycollege.sheffield.eu

Τουριστικές σχολέςETOILE by Les Chefs

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Etoile by Les Chefs ιδρύθηκε από επαγγελματίες στον χώρο του Επισιτισμού και των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων το 2011 και αποτελεί μια εξειδικευμένη σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Η Etoile by Les Chefs υποστηρίζει τρεις ειδικότητες: Chef (Μαγειρική), Pastry Chef (Aρτοποιία, Zαχαροπλαστική) και Ξενοδοχειακές Σπουδές (Ηotel Μanagement). Επιπλέον, η σχολή παρέχει κάθε χρόνο τουλάχιστον 20 εξειδικευμένα δωρεάν σεμινάρια στη Μαγειρική, τη Zαχαροπλαστική και τις Ξενοδοχειακές Σπουδές.

Η Etoile by Les Chefs στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο, επταώροφο κτήριο, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο στον Νέο Κόσμο, δίπλα σε Μετρό και Τραμ, γεγονός που διευκολύνει την καθημερινή πρόσβαση.

Προγράμματα σπουδών:

 • Ερασιτεχνικά Μαθήματα Επαγγελματικής Μαγειρικής για όλους
 • Τεχνικός Αρτοποιός-Pastry chef
 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
 • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)

Περισσότερες πληροφορίες: www.etoile.edu.gr

GRAND FOYER

Τουριστικές σχολέςH σχολή Grand Foyer (ΚεΔιΒιΜ 1) είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Πρωταρχικός στόχος και βασική επιδίωξη του εκπαιδευτικού φορέα Grand Foyer είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η συνεχής προσπάθεια σε κτιριακές εγκαταστάσεις και νέες τεχνολογίες, για τη διασφάλιση καινοτόμων ειδικοτήτων με άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Η σχολή συνεργάζεται με επιστήμονες, επαγγελματίες και εκπαιδευτικό προσωπικό και υπόσχεται συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της για την εύρυθμη και αποτελεσματική διδασκαλία και κατάρτιση των σπουδαστών.

Προγράμματα σπουδών:

 • Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική
 • Τουριστικό Στέλεχος
 • Food & Beverage Μanagement

Περισσότερες πληροφορίες: www.grandfoyer.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας