Ανάκαμψη της ζήτησης των Βρετανών για ταξίδια σε επίπεδα προ πανδημίας κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα η εταιρία ανεξάρτητων ταξιδιωτικών συμβούλων Travel Counsellors, με την απόφαση της Βρετανικής κυβέρνησης να δώσει τέλος στα τεστ προ αναχώρησης την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, να έχει συμβάλλει καθοριστικά σε ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα πωλήσεων το Σάββατο.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα επίπεδα των νέων αναζητήσεων και κρατήσεων την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου, ήταν αυξημένα άνω του 200% σε εβδομαδιαία βάση, με τις αναζητήσεις να καταγράφουν ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας.

Το ένα τέταρτο των αναζητήσεων για ταξίδια το Πάσχα αφορούν τις ΗΠΑ, ενώ πάνω από τις μισές αναζητήσεις για το καλοκαίρι του 2022 τις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Ισπανία.

Πάνω από το ένα τέταρτο των πελατών της εταιρίας (27%) αναζητούν άμεσα ταξίδια, με τα ΗΑΕ, τις ΗΠΑ, τις Μαλδίβες και την Ισπανία να είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για όσους αναζητούν αποδράσεις τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο.

Ένας στους πέντε πελάτες αναζητούν κράτηση διακοπών για το καλοκαίρι και το 13% το Πάσχα. Το 74% των νέων κρατήσεων αφορούσε πολυτελείς και εξατομικευμένες διακοπές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας