Τρία βραβεία για το Porto Carras στα Environmental Awards 2018!
Τρία βραβεία για το Porto Carras στα Environmental Awards 2018!
Ο κος Αθανάσιος Κλαπαδάκης, Γενικός και Τεχνικός Διευθυντής της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. ιδιοκτήτριας εταιρίας του Porto Carras Grand Resort κατά την παραλαβή χρυσού βραβείου.

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο διακρίθηκε το Porto Carras Grand Resort στα Environmental Awards 2018, ως επιστέγασμα της περιβαλλοντικής του πολιτικής.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 σε μία λαμπρή τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, όπου περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν τη διάκριση των καλύτερων πρακτικών της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία.

Οι διακρίσεις στα Environmental Awards 2018 τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά φέτος, αποτελούν άλλη μια αναγνώριση της σταθερά φιλικής προς το περιβάλλον στρατηγικής ανάπτυξης του Porto Carras Grand Resort και επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες που γίνονται εδώ και δεκαεννιά χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα.

Το Porto Carras Grand Resort διακρίθηκε  στην κατηγορία «Sustainable Leisure & Tourism» (Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη) και στην κατηγορία «Sustainable Agriculture» (Αειφόρος Γεωργική Καλλιέργεια) και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το Porto Carras Grand Resort η υιοθέτηση σταθερής στρατηγικής για την αειφόρο ανάπτυξη έως και η καθαριότητα των ακτών, τα περιβαλλοντικά θέματα αποτελούν ζητήματα ύψιστης σημασίας.

Απόδειξη αυτού η αδιάλειπτη βράβευση τα τελευταία 19 χρόνια, με τρεις Γαλάζιες Σημαίες, των ακτών του συγκροτήματος αλλά και της Μαρίνας Porto Carras, της μεγαλύτερης ιδιωτικής μαρίνας της Βορείου Ελλάδος, τηρώντας τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος του Διεθνούς Οργανισμού καθώς και οι βραβεύσεις με το The Green Key Eco Label. Επιπλέον, η Porto Carras Μαρίνα, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας