Οι τιμές των ξενοδοχείων τον Αύγουστο του 2019, στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μειώθηκαν σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Ξενοδοχείων της trivago (tHPI). Η Μαδρίτη σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση κατά 12% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Η Κωνσταντινούπολη για τον μήνα Αύγουστο μεταξύ των πόλεων που αναγράφονται στον δείκτη, κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές ξενοδοχείων κατά 8%.

Η Μαδρίτη βλέπει τη χειρότερη πτώση των τιμών των ξενοδοχείων αυτό το μήνα στο tHPI, με το μέσο ποσοστό για το standard δίκλινο δωμάτιο να είναι 79 ευρώ ανά διανυκτέρευση, μείωση 12% από τον Ιούλιο. Το Παρίσι ακολουθεί με 10% μείωση σε σύγκριση με τον Ιούλιο, με τη μέση τιμή του ξενοδοχείου να διαμορφώνεται σε 124 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Η πόλη με την υψηλότερη αύξηση  τιμών σε μηνιαία βάση όπως αναφέρεται στο tHPIγια τον Αύγουστο είναι το Σικάγο, όπου οι ταξιδιώτες θα πληρώνουν τώρα 166 ευρώ κατά μέσο όρο για διανυκτέρευση σε ένα standard δίκλινο δωμάτιο, αύξηση 19% αυτό το μήνα σε σύγκριση με τον Ιουλίο. Το Σίδνεϋ ακολουθεί μια αύξηση 10% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που μεταφράζεται σε 123 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Οι περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις που παρατίθενται στον Δείκτη Τιμών Ξενοδοχείων της trivago σημείωσαν ετήσια άνοδο στις τιμές ξενοδοχείων. Η Κωνσταντινούπολη είδε τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση τιμών των ξενοδοχείων αυτό το μήνα, ακολουθούμενη από τις Βρυξέλλες και τη Βιέννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας