Τζελέπης

Την νέα σειρά προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού παρουσιάζει στην HoReCa η εταιρεία «Τζελέπης Θ. & Σια Ο.Ε.».

Το tourmarket.gr μίλησε με τον κύριο Τζελέπη, επικεφαλή της εταιρείας «Τζελέπης Θ. & Σια Ο.Ε.», ο οποίος αποτελεί συνεχιστή μιας οικογενειακής παράδοσης που ξεπερνά τις τεσσεράμιση δεκαετίες παρουσίας στα δρώμενα του τομέα της κατασκευής και εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

Όπως σημείωσε ο κ. Τζελέπης, «Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία συμμετέχει στην έκθεση HORECA, στα πλαίσια της οποίας παρουσιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα, «Σχαριέρες επαφής, μια φριτέζα που προσθέσαμε στην υφιστάμενη γκάμα μας, έναν μικρότερο διαστάσεων βραστήρα, ο οποίος διακρίνεται από ποιοτική κατασκευή και φιλική τιμή κ.ά. Η εταιρεία κινείται στην βάση των αρχών που παρέμειναν σταθερές παρά το πέρασμα του χρόνου και δεν είναι άλλοι από την διαρκή προσπάθεια μείωσης του συνολικού κόστους κατασκευής για λογαριασμό των πελατών της, της κατασκευής αξιόπιστων όσο και αποδοτικών συσκευών με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράςΤην ίδια στιγμή, η «Τζελέπης Θ. & Σια Ο.Ε.» αποσκοπεί στην δημιουργία και προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην πλήρη, ταχεία, όσο και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Κι αυτό, διασφαλίζοντας άρτια και συνεχή τεχνική υποστήριξη. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην θεμελίωση μακροχρόνιων δεσμών φιλίας και συνεργασίας με τους πελάτες της».

Τζελέπης
Ο κύριος Τζελέπης στο περίπτερο της εταιρείας στην HoReCa

Λίγα λόγια για την «Τζελέπης Θεόδωρος & Σια Ο.Ε.»

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1973 από τον Ανδρέα Τζελέπη με τον διακριτικό τίτλο «ΤζεΘάν», μετονομάστηκε σε Χρυσούλα Τζελέπη το 1987, ενώ το 2004 με την προσθήκη δύο ακόμη μελών στην οικογένεια πήρε τη σημερινή της μορφή και έγινε «Τζελέπης Θεόδωρος & Σια Ο.Ε.».

Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου του επαγγελματικού εξοπλισμού εντός των συνόρων, ενώ αρκούντως ραγδαία κρίνεται και η ανάπτυξη που επιτυγχάνει στην ευρωπαϊκή αγορά. Κάτι, που αποδεικνύεται και από την κατασκευή και πώληση περισσοτέρων από 3.000 συσκευές σε ετήσια βάση σε χώρες του εξωτερικού.

Η «Τζελέπης Θεόδωρος & Σια Ο.Ε.» αποτελεί μια επιχείρηση που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, διαθέτει ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις, στις οποίες και αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή των προϊόντων και επαγγελματικών λύσεων, εκ του μηδενός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας