Βελέντζας: Ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος του δημοσίου το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Εγκαινιάστηκαν την Δευτέρα 30 Απριλίου οι πλήρως ανακαινισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις του Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και τα καταστήματα duty free. O κος Γιώργος Βελέντζας, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε να υπογραμμίζει ότι το έργο ήταν αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας προς όφελος του Δημοσίου.

Από το βήμα των εγκαινίων ο κ. Βελέντζας τόνισε σχετικά: «Η συνολική αυτή επένδυση της Εταιρίας μας πραγματοποιήθηκε σε 165 ημέρες και αποτελεί επιτυχή έκφραση της σύμπραξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με το Ελληνικό Δημόσιο προς όφελος και των δύο πλευρών. Με δύο λόγια: Ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος του δημοσίου. Δεν θα μείνουμε εδώ, θα προχωρήσουμε και σε άλλες επενδύσεις. Βρισκόμαστε σε ένα χώρο, που αποτελεί την καλύτερη έκφραση της Ευρωπαϊκής Ελλάδος. Σε ένα χώρο που συνυπάρχουν η καθαριότητα, ο σεβασμός, το χαμόγελο, η τάξη, η ευγένεια και η καλαισθησία. Και αυτά τα στοιχεία είναι που επιβάλλουν σε όλους, ακόμη και στον πιο «παράξενο» Έλληνα να προσαρμόζεται στο περιβάλλον αλλά και να αισθάνεται υπέροχα. Πιστεύουμε, ότι στη διαμόρφωση αυτού του περιβάλλοντος και αυτής της εικόνας, συμβάλλουμε και εμείς με τα Καταστήματά μας».

Το έργο ανακαίνισης υλοποιήθηκε σε στενή συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και του Αερολιμενάρχη Ηρακλείου, με την εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1979 καταστήματα στο Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανακατασκευή, επέκταση και εκσυγχρονισμός των υποδομών του Αερολιμένα Ηρακλείου χρηματοδοτήθηκαν εξολοκλήρου από την εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού της Κρήτης.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης, o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας