Εστιάζουμε στον Τουρισμό Εμπειρίας μελετώντας και αξιοποιώντας κάθε παρακλάδι του στο διήμερο δράσεων του #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022.

Κύριος οδηγός του Βιωματικού Τουρισμού και οι γεύσεις κάθε τόπου. Οι διατροφικές επιλογές και οι γευστικές απολαύσεις κάθε περιοχής είναι μέρος αναπόσπαστο του πολιτισμού του.

Στον υπαίθριο χώρο του Θεματικού Πάρκου “Ξυστρή” θα στηθεί ένα υπαίθριο γαστρονομικό & οινικό testing event. Μια γιορτή εμπειρίας γεύσεων. Σε μια πολυθεματική παρουσίαση οίνου και γαστρονομίας, ελάτε να δοκιμάσουμε μια πληθώρα τοπικών κρασιών και ακόμη περισσότερων μαγειρικών δημιουργιών από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, μέσα από το τρίπτυχο «τοπικότητα, αυθεντικότητα, ποιότητα».

Μια σειρά οργανώσεων και φορέων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν το γαστρονομικό απόθεμα της Περιοχής. Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Γαστρονομικές Κοινότητες και Σωματείο εστίασης και συναφών επαγγελμάτων «Διόνυσος» Πύργου και τοπικοί παραγωγοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και την δημιουργική τους σκέψη για να προσφέρουν και να φιλέψουν μοναδικές γεύσεις από τοπικά προϊόντα.

Tαξιδέψτε κι εσείς γευστικά και βιωματικά στον Υπαίθριο χώρο του πάρκου Ξυστρή! Σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε όλοι μαζί τις επιλογές των σεφ, να γευτούμε τις οινικές προτάσεις των ειδικών και να γίνουμε όλοι μέλη σ ένα τετράωρο διαδραστικό γευστικό φεστιβάλ γεύσεων όπου ο γαστρονομικός πλούτος θα είναι ο πρωταγωνιστής.

#RouteLab @Κατάκολο, ελάτε χωρίς κράτηση και με… όρεξη για food & wine testing και κλείστε το εισιτήριό σας για τις υπόλοιπες δράσεις του #RouteLab εντελώς δωρεάν!

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

*Το RouteLab πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ, της ΠΕΔ ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας