«Βούλιαξε» το Βενιζέλος από αφίξεις τον Σεπτέμβριο

«Βούλιαξε» το Βενιζέλος από αφίξεις τον Σεπτέμβριο με τον αριθμό των τουριστών που έφτασαν στο Αεροδρόμιο να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. επιβάτες.

Ο αριθμός των επιβατών εσωτερικού σημείωσε αύξηση της τάξης του 9,7% και ο αριθμός των διεθνών επιβατών αυξήθηκε κατά 11,9%.

Συνολικά, κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2018, η κίνηση του αεροδρομίου έφτασε τους 18,7 εκ. επιβάτες, σημειώνοντας διψήφια άνοδο (+11,5%), με τόσο την κίνηση εσωτερικού, όσο και την κίνηση εξωτερικού, να παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 5,8% και του 14,4% αντίστοιχα.

Θετική πορεία κατέγραψε για ακόμη μια φορά η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας για το μήνα Σεπτέμβριο, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 11,2%, φθάνοντας συνολικά τους 2,56 εκατ. επιβάτες.

Ο αριθμός των πτήσεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ανήλθε σε 168.668 για την περίοδο του εννεαμήνου του 2018, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 10,5%. Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού, όσο και οι διεθνείς πτήσεις, σημείωσαν υγιή άνοδο σε σχέση με το 2017 κατά 8,8% και 11,8% αντίστοιχα, κυρίως λόγω της ενδυνάμωσης του δικτύου προορισμών του αεροδρομίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας