ΕΒΕΑ

Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν στα φετινά βραβεία του Eμπορικού και Bιομηχανικού Eπιμελητηρίου Αθηνών οι εταιρείες e-fresh.gr, Drago Pools και η Λουξ. Η εταιρεία e-fresh.gr βραβεύθηκε στον τομέα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας. Ο Νίκος Φαραζής της Drago Pools έλαβε το βραβείο Αυτοδημιούργητου Επιχειρηματία. Η βιομηχανία αναψυκτικών Λουξ διακρίθηκε με το βραβείο Επιχείρηση και Παράδοση. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώ εκτός από τις τρεις που προαναφέρθηκαν βραβεύτηκαν για την πορεία τους ακόμη 9 εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους παραγωγικούς κλάδους. Τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ 2020 απένειμαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Το βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας παρέλαβε για την e-fresh.gr η κ. Ζήνα Μαυροειδή.  Την συλλογική προσπάθεια και αφοσίωση που απαιτούν τα μεγάλα έργα τόνισε στον εισαγωγικό της χαιρετισμό η κ. Ζήνα Μαυροειδή. «Οι εταιρείες είναι άνθρωποι. Οι επιτυχημένες εταιρείες είναι πολλοί άνθρωποι, η επιμονή και ο καθημερινός αγώνας των οποίων φέρνει αποτελέσματα σαν τα σημερινά». Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 420.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά. 

O Νίκος Φαραζής ξεκίνησε το 2012 την κατασκευή των πολυεστερικών δεξαμενών με τον διακριτικό τίτλο Drago Pools. Η εταιρεία, δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στην επεξεργασία και χρήση του πολυεστέρα. Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της στο δύσκολο χώρο της ναυπηγικής, δημιούργησε μια νέα γραμμή παραγωγής των fiberglass pools (πολυεστερικές πισίνες). H παραγωγή έχει φτάσει να αυξάνεται 40% ετησίως και οι πισίνες της Drago Pools έχουν κατακτήσει μεγάλο μερίδιο στην εσωτερική αγορά ως ελληνικό προϊόν.

Η βιομηχανία αναψυκτικών Λουξ βραβεύθηκε για την επιτυχή πορεία 70 ετών που συνεχίζει να εξελίσσεται και να παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα, χρησιμοποιώντας πάντα ελληνικές πρώτες ύλες και διατηρώντας εντός της χώρας τις παραγωγικές δομές της.

Τα βραβεία ΕΒΕΑ αναδεικνύουν τις αξίες της επιχειρηματικότητας, ιστορίες επιτυχίας αλλά λειτουργούν και ως παράδειγμα για την δημιουργία νέων πρωτοβουλιών και διακρίσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας