Βραβεία OLYMP Awards 2018 Τροφίμων, Οίνων και Ποτών

Τα βραβεία OLYMP Awards 2018 Τροφίμων, Οίνων και Ποτών διοργανώνονται 26 και 27 Μαΐου στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν θεσμό που προσθέτει αξία στα προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα, προβάλλοντας τα ποιοτικότερα και πιο αναγνωρίσιμα τρόφιμα, ποτά και οίνους.

Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών αναμένεται να στείλουν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων, Οίνων και Ποτών OLYMP AWARDS 2018, που θα απονείμουν διαφορετικά είδη βραβείων για τις κατηγορίες:

  • TASTE Olymp Awards 2018, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών
  • DESIGN Olymp Awards 2018, διαγωνισμός συσκευασίας τροφίμων, οίνων και ποτών
  • WINE Olymp Awards 2018, διαγωνισμός ποιότητας οίνου και αποσταγμάτωνΒραβεία OLYMP Awards 2018 Τροφίμων, Οίνων και Ποτών

Δικαίωμα συμμετοχής στο βραβείο ανώτερης γεύσης, αλλά και στο βραβείο καλύτερης συσκευασίας έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση και ότι τα διακριτικά στοιχεία αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλωτικό κοινό. Μπορούν να συμμετάσχουν γαλακτοκομικά, μέλι, ζυμαρικά, παξιμάδια, ελαιόλαδο, ελιές, τσάι, οίνος, τσίπουρο, οινοπνευματώδη, βιολογικά, προϊόντα κρέατος, ψαρικά, μπαχαρικά, όλα τα τρόφιμα και τα ποτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας