Ο γίγαντας της ψυχαγωγίας αποκάλυψε τα καινούρια σχέδια του για το Star Wars: Galactic Star cruiser, μια πολυήμερη εμπειρία στη Walt Disney World που θα κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι μένουν μέσα στο γνωστό διαστημόπλοιο.

Το προσχέδιο του διαστημόπλοιου-ξενοδοχείου

«Δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο ή μια βόλτα, αλλά μια κρουαζιέρα στο διάστημα«, δήλωσε η εταιρεία κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης D23 Expo. Η Disney έδειξε ένα προσχέδιο του διαστημοπλοίου, που ονομάζεται Halcyon, σχεδιασμένο για το θέρετρο στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Το «μη ξενοδοχείο» υπόσχεται να είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες όχι μόνο για όσους το επισκέπτονται αλλά ακόμα και για την εταιρεία, ενώ χαρακτήρες της ταινίας θα αναλαμβάνουν το ρόλο του προσωπικού καθαριότητας και υπάρχουν προβολές σκηνικών του εξωτερικού χώρου (δηλαδή του διαστήματος) στα παράθυρα των δωματίων.

Θα αποτελέσει μέρος της Star Wars Land η οποία ανοίγει στη Disney World στις 29 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε στην έκθεση που έλαβε χώρα στο Anaheim της Καλιφόρνια. Το 1 δισεκατομμύριο δολάρια που χρειάστηκαν για το εν λόγω διαστημόπλοιο αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που πραγματοποίησε η Disney σε θέρετρό της.

Στο συνέδριο D23, η Disney ανακοίνωσε επίσης σχέδια για την ανακατασκευή του Epcot της DisneyWorld, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα νέο αξιοθέατο βασισμένο στο κινούμενο σχέδιο Moana.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας