Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Yachting Festival 2019

Από νωρίς ξεκίνησαν οι εργασίες για το Yachting Festival 2019 με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) αποφασίστηκε να κλιμακωθούν οι ενέργειες για το Yachting Festival 2019, με την συμμετοχή του κ. Γιώργου Καραχρήστο Γ. Διευθυντή της Mact Media Group

Το Yachting Festival 2019

Στόχος της διοργάνωσης για το Yachting Festival 2019 είναι εκτός από τις διαστάσεις που είχε στην Ελληνική εμβέλεια να πάρει και διαστάσεις παγκοσμίου εμβέλειας με συμμέτοχες ξένων tour operator, νέες τάσεις στο θαλάσσιο τουρισμό, πολλές εκδηλώσεις και βραβεία Yachting.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Β2Β συναντήσεις με ανθρώπους από Ευρώπη, Αμερική και Ασία αλλά και με τουριστικά γραφεία , blogs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης στο χώρο 4 της Μαρίνας θα γίνουν εκδηλώσεις θαλάσσιου τουρισμού μέσα στη θάλασσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των ημερών του Yachting Festival 2019 θα πραγματοποιηθούν τα εξής δύο σημαντικά συνέδρια:

  • Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’
  • Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting

Τέλος σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» και σε συνεργασία με περιοχές της Ελλάδας αλλά και με μεγάλες εταιρίες θα γίνουν σεμινάρια πρωινού και φαγητού στους Chef των πλοίων αλλά και γευσιγνωσίες για τους επαγγελματίες και το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας