Η Xenia, η μοναδική premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, επανέρχεται δυναμικά 27-29 Νοεμβρίου 2021 στο Μetropolitan Expo, με ασφαλείς συνθήκες και σε covid-free περιβάλλον.

Η απρόσμενη επιτυχία -παρά τις αντίξοες συνθήκες- που σημείωσε ο ελληνικός τουρισμός τη φετινή σεζόν, διαμορφώνει έντονο κλίμα αισιοδοξίας για μία ακόμα πιο πετυχημένη τουριστική σεζόν το 2022.

H Xenia 2021 με περισσότερους από 300 εκθέτες, και εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της, αναμένεται να αποτελέσει και πάλι τον σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προΐόντος.

Mία Covid-free έκθεση!
H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Με φυσική παρουσία το 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας

Οι συνέπειες της πανδημίας που ανατρέπουν όλα τα συνήθη δεδομένα, η ικανότητα προσαρμογής του ξενοδοχειακού κλάδου στις επιταχυνόμενες αλλαγές και η διάσταση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορίας του τουριστικού προϊόντος θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του Forum, το οποίο θα διοργανωθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, με φυσική παρουσία στα πλαίσια της Xenia 2021.

Sustainability: H αειφορία του τουρισμού αναδεικνύεται στην Xenia
Ο κομβικός ρόλος των υποδομών του ξενοδοχείου στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και ο ρόλος του κατασκευαστικού τομέα, θα αναδειχθούν μέσα από το project “Sustainability: Design and Challenges” στο stage του Χenia Build Hotel στο Hall 2. 

Digi Hotel: Οι προκλήσεις της νέας εποχής & οι digital λύσεις
Καταξιωμένα στελέχη και ειδικοί του digital marketing θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις, τάσεις και προκλήσεις στον παγκόσμιο Τουρισμό στην post covid εποχή και το κυρίαρχο ρόλο του digital στη βιωσιμότητα της βιομηχανίας της φιλοξενίας.

Eλληνικό Πρωινό: Η σημαντική δράση του Ξ.Ε.Ε

Το κοινό της έκθεσης και συγκεκριμένα οι ξενοδόχοι που θα επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στους χειμερινούς αλλά και καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα μαγειρικών δράσεων και προτάσεων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας