Η 25hours Hotel Company πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο καλοκαίρι ένα νέο ξενοδοχείο 173 δωματίων στη Φλωρεντία, ύστερα από τα πρόσφατα εγκαίνια ενός νέου ξενοδοχείου της αλυσίδας στο Παρίσι. Το ακίνητο θα βρίσκεται στην Piazza San Paolino, λίγα μόλις βήματα από την Piazza di Santa Maria Novella στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης.

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια Paola Navone έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας το έργο και πρόκειται να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τιμώντας τις περιπλανήσεις του εξόριστου ποιητή Dante Alighieri χρησιμοποιώντας το εικονικό κομμάτι της Θείας Κωμωδίας ως βάση για την αφήγηση της.

Εν τω μεταξύ, η τοπική αρχιτεκτονική εταιρεία  Genius Loci Architettura θα είναι υπεύθυνη για την ανακαίνιση των τριών υφιστάμενων κτιρίων και την ενσωμάτωσή τους σε ένα ενιαίο συγκρότημα. Η νέα ομάδα κτιρίων εκτείνεται σε 10.750 τ.μ. και θα θέσει ένα νέο πρότυπο για τη γειτονιά, με σχέδια να ενσωματώσει μια σειρά επιχειρήσεων στη Φλωρεντία.

Το νέο 25hours Hotel Piazza San Paolino αναδεικνύει τα συνεχιζόμενα σχέδια επέκτασης της εταιρείας σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία Accorκαι προαναγγέλλει  μελλοντικά ανοίγματα στο Ντουμπάι και την Κοπεγχάγη για το 2020 και το 2021 αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας