χωρίς θερμίδες

Η Coca Cola παραμένει πιστή στο όραμα της και τη νέα παγκόσμια στρατηγική που ακολουθεί, εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στα προϊόντα με λιγότερη και χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Έτσι, επιστρέφει με τη νέα γεύση της Coca Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια ενώ μέσα από την ανανεωμένη του εμφάνιση φροντίζει να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον ιδιαίτερο του χαρακτήρα.

Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, η Coca Cola ταξιδεύει τον καταναλωτή σε νέες εμπειρίες με πρωταγωνιστή της καμπάνιας το Σάκη Τανιμανίδη, που προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν τη νέα απολαυστική γεύση της Coca-Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια με το νέο διαφημιστικό σποτ να ντύνεται με το τραγούδι «Κλείσε τα μάτια» των Onirama.

Η Coca Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

 Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας