Χριστίνα Τετράδη

H ξενοδόχος Χριστίνα Τετράδη, με καταγωγή από την Ζάκυνθο προερχόμενη από παραδοσιακή τουριστική οικογένεια και με αξιοπρόσεκτη επιχειρηματική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, μέσα από πολυσχιδείς ενέργειες και δραστηριότητες θα είναι υποψήφια στη Ζάκυνθο με την Νέα Δημοκρατία.

Η υποψηφιότητα της κυρίας Τετράδη στην μονοεδρική Περιφέρεια της Ζακύνθου, αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Χριστίνα Τετράδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι παντρεμένη με τον τέως Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη, τη Χαρά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τουρισμό, στο Thames Valley University του Λονδίνου και έκανε μεταπτυχιακό σε Marketing & Δημόσιες Σχέσεις. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Η κα. Τετράδη, είναι Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group, που έχει στην ιδιοκτησία του τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Zante Park Resort & Spa, member of BW Premier Collection και Galaxy Beach Resort, member of BW Premier Collection στη Ζάκυνθο και το Γραφείο Γενικού Τουρισμού XT Travel Services στην Αθήνα. Επιπροσθέτως, είναι αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, μέλος Δ.Σ. της Marketing Greece, μέλος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), μέλος της Εθνικής Επιτροπής Skal και μέλος του Hcima (Hotel & Catering International Management).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας