Ως Grand Hyatt Athens θα λειτουργεί το Athens Ledra

Ακολουθώντας τα βήματα των ξενοδοχειακών αλυσίδων Hilton και Marriott, η Hyatt Hotels ανακοίνωσε και εκείνη τη νέα πολιτική υγιεινής και ασφάλειας που θα εφαρμοστεί στα ξενοδοχεία της. Στόχος της ξενοδοχειακής αλυσίδας είναι να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και η εμπιστοσύνη των υπαλλήλων και των επισκεπτών.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, που ονομάστηκε Global Care & Cleaneness Commitment, η Hyatt σχεδιάζει να ξεκινήσει εντός του μηνός τη διαδικασία διαπίστευσης STAR Global Biorisk Advisory Council για περισσότερα από 900 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Το GBAC STAR θα είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού, απολύμανσης και πρόληψης μολυσματικών ασθενειών, το οποίο περιλαμβάνει  και εκπαίδευση του προσωπικού.

Επιπλέον, μέχρι τον Σεπτέμβριο, κάθε ξενοδοχείο Hyatt θα έχει τουλάχιστον ένα άτομο εκπαιδευμένο ως υπεύθυνο υγιεινής, το οποίο θα έχει την κεντρική ευθύνη για την τήρηση των επιχειρησιακών οδηγιών και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση της Hyatt Hotels. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν βρίσκονται ακόμη σε στάδιο επεξεργασίας, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι, μεταξύ άλλων,  θα περιλαμβάνουν:

  • Πιστοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού.
  • Αυξημένη συχνότητα καθαρισμού επιφανειών με απολυμαντικά.
  • Βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων για τα εστιατόρια, την υπηρεσία δωματίου και τις συναντήσεις ή τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται εντός των ξενοδοχείων.
  • Τοποθέτηση σε πολλά σημεία απολυμαντικών και αντισηπτικών για τα χέρια, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους, όσο και στους χώρους των εργαζομένων και τις εισόδους. Αντισηπτικά θα τοποθετηθούν και μέσα στα δωμάτια.
  • Πιθανή εγκατάσταση συσκευών καθαρισμού και αποχέτευσης για τη διασφάλιση βελτιωμένης ποιότητας αέρα.
  • Προστατευτικές μάσκες και άλλος εξοπλισμός για τους υπαλλήλους.
  • Καθοδήγηση των επισκεπτών για τα μέτρα ασφαλείας κατά την παραμονή τους σε κοινόχρηστους χώρους.

Η Hyatt δήλωσε τέλος ότι έχει ζητήσει τη συμβουλή πολλών εμπειρογνωμόνων σχετικά με διάφορες πτυχές που ανακύπτουν γύρω από την υγεία και την υγιεινή, την ασφάλεια των εργαζομένων, την ασφάλεια τροφίμων και ποτών, τον σχεδιασμό των χώρων , την τεχνολογία που απαιτείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας