Το υπουργείο Πολιτισμού έλαβε 3 εγκριτικές αποφάσεις για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Θηρασιά.

Αναλυτικά ενέκρινε αρχιτεκτονική μελέτη επισκευής – συντήρησης και αναδιαρρύθμισης υφισταμένου ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων 4 αστέρων, με προσθήκη νέων υπογείων βοηθητικών χώρων και νέας υπαίθριας πισίνας, σε οικόπεδο (Οικόπεδο 1) στον οικισμό «Μανωλάς» της Θηρασιάς, ιδιοκτησίας «DMR INVESTMENTS A.E» διότι συνάδει με τον χαρακτήρα του προστατευόμενου ιστορικού τόπου.

Επίσης, ενέκρινε αρχιτεκτονική μελέτη για την ανέγερση νέου διώροφου ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων 4 αστέρων, σε οικόπεδο (Οικόπεδο 2), που βρίσκεται στον οικισμό «Μανωλάς» της Θηρασιάς, ιδιοκτησίας κ. Αναστασίας Δημαράκη διότι εντάσσεται στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της περιοχής στην οποίαν βρίσκεται και δεν βλάπτει τον προστατευόμενο ιστορικό τόπο της Θηρασιάς.

Τέλος, ενέκρινε αρχιτεκτονική μελέτη για την ανέγερση νέου διώροφου ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων 4 αστέρων, με υπόγειο, σε οικόπεδο (Οικόπεδο 3), που βρίσκεται στον οικισμό «Μανωλάς» της Θηρασιάς, ιδιοκτησίας κ. Σταματίνας Δημαράκη διότι εντάσσεται στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της περιοχής στην οποίαν βρίσκεται και δεν βλάπτει τον προστατευόμενο ιστορικό τόπο της Θηρασιάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας