Ζαριφόπουλος

Η εταιρεία «Ζαριφόπουλος», μελέτησε, ανέπτυξε και εγκατέστησε ολοκληρωμένα συστήματα Πυρανίχνευσης, στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αυτόματης Κατάσβεσης και Ανίχνευσης Αερίων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Ειδική Ομάδα μεγάλων έργων της εταιρείας, επέλεξε τις κατάλληλες λύσεις που να ανταπεξέρχονται στις υψηλές απαιτήσεις του έργου.

Η εταιρεία «Ζαριφόπουλος» εγκατέστησε το σύστημα Πυρανίχνευσης αποτελούμενο από 5 πίνακες πυρανίχνευσης (κατασκευαστικού οίκου ADVANCED-UK) δικτυωμένους μέσω οπτικής ίνας, με συνολικά 36 βρόχους που υποστηρίζουν 3000 ανιχνευτές και 3000 μονάδες ελέγχου και παρακολούθησης στους χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στα βοηθητικά κτίρια του ιδρύματος Car Park, Maintenance και Canal building. Ειδικότερα η Εθνική Λυρική Σκηνή προστατεύεται με σύστημα δειγματοληψίας αέρα υψηλής ευαισθησίας.

ΖαριφόπουλοςΣημειώνεται ότι επιπλέον, έχουν εγκατασταθεί 60 συστήματα τοπικής Κατάσβεσης, με πίνακα του οίκου KENTEC, περιφερειακά υλικά πυρανίχνευσης των οίκων SYSTEM SENSOR και KAC και συστήματα κατάσβεσης του οίκου HYGOOD της TYCO, με κατασβεστικό υλικό NOVEC 1230, προστατεύοντας από συμβάντα φωτιάς τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό μέσης και χαμηλής τάσης, Control Rooms και γενικότερα κρίσιμο εξοπλισμό για την λειτουργία του Ιδρύματος.

Απαιτήθηκαν και υλοποιήθηκαν ειδικές μελέτες υδραυλικών υπολογισμών NOVEC σύμφωνα με τις οποίες πιστοποιείται η ορθή λειτουργία των συστημάτων βάσει των προδιαγραφών του έργου αλλά και των σχετικών διεθνών προτύπων.

Τέλος, το πάρκινγκ του ΚΠΙΣΝ προστατεύεται από υψηλές συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα CO, μέσω του διευθυνσιοδοτούμενου συστήματος ανίχνευσης CO (οίκου ADOS-DE).

Η εταιρεία «Ζαριφόπουλος» έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία σε μια σειρά μεγάλων και σύνθετων έργων, καθώς διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας και τις μεγάλες τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες και μελετητικά γραφεία.

Έχει αναλάβει και παραδώσει με απόλυτη επιτυχία υψηλό αριθμό ειδικών όσο και απαιτητικών έργων, μοναδικών στην Ελλάδα, στον τομέα του πολιτισμού, στη βιομηχανία, στον τραπεζικό τομέα, όπως και στον τομέα του τουρισμού, με εγκατεστημένα συστήματά της σε πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι υπηρεσίες Safety & Security που προσφέρει η «Ζαριφόπουλος» σε όλο το φάσμα του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (δημόσια κτίρια, υπουργεία, οργανισμοί, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, αεροδρόμια, λιμάνια, σήραγγες και άλλα έργα υποδομών) πιστοποιούν τον ηγετικό της ρόλο στην Ελληνική Αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας