Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μελέτησε, ανέπτυξε και εγκατέστησε ολοκληρωμένα συστήματα Πυροπροστασίας (αυτόματης πυρανίχνευσης, ανίχνευσης αερίων και συστημάτων κατάσβεσης), καθώς και ολοκληρωμένο σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης, στο νέο ξενοδοχείο Ibis Styles Athens Routes, σε κεντρική τοποθεσία της Αθήνας.

Η Ειδική Ομάδα της εταιρείας, επέλεξε τις κατάλληλες λύσεις που να ανταπεξέρχονται στις υψηλές απαιτήσεις του έργου, καθώς ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης του οίκου Advanced UK, με πάνω από 300 περιφερειακά υλικά, κατασβέσεις στους Η/Μ χώρους και σύστημα ανίχνευσης CO.

Η πρόκληση ήταν η προμήθεια ενός συστήματος BMS, το οποίο θα αναλάμβανε την συνολική διαχείριση και ενοποίηση των συστημάτων (Fire, VRV, κ.α.), που σε ένα τόσο σύγχρονο κτίριο είναι πολλά και απαιτητικά. Παράλληλα το BMS ανέλαβε τη λειτουργία των Η/Μ εγκαταστάσεων του κτιρίου, ώστε να την φέρει εις πέρας με τον πλέον ενεργειακά αποδοτικό τρόπο, όπως προστάζει η ανάγκη της εποχής για εξοικονόμηση ενέργειας.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, με την εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων ανθρώπων της και με πορεία που εγγυάται την κάλυψη των αναγκών κάθε ξενοδοχειακής εγκατάστασης, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, εξασφαλίζοντας συνθήκες άνεσης και ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας