Έρχεται στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου ο Ντέιβιντ Κονγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Best Western, μιας εκ των μεγαλυτέρων αμερικανικών ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο με χαρτοφυλάκιο 4.200 μονάδων σε περισσότερες από 100 χώρες, καθώς θα λάβει μέρος στην εαρινή συνάντηση 100 υψηλόβαθμων στελεχών του ομίλου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει το ελληνικό γραφείο της Best Western, ο ρόλος του οποίου έχει αναβαθμιστεί από πέρυσι, αφού ανέλαβε την ανάπτυξη και την εκπροσώπηση της αλυσίδας σε 13 χώρες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η Κάρολ Μάριοτ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού γραφείου της Βest Western, το 2016 στα ξενοδοχεία της αλυσίδας στη χώρα μας καταγράφηκε αύξηση 125% τόσο στις διανυκτερεύσεις όσο και στα έσοδα, ενώ μέχρι στιγμής το 2017 διαπιστώνεται αύξηση που ξεπερνάει το 16%. Η παραγωγή του συστήματος κρατήσεων της αλυσίδας παγκοσμίως ξεπέρασε τα 2 δισ. δολ., αυξημένη κατά 21,3%, ενώ αντίστοιχη ήταν και η αύξηση των διανυκτερεύσεων που ξεπέρασαν τα 20 εκατ.

Κατά την τελευταία 5ετία, η αλυσίδα έχει αναπτυχθεί δυναμικά και από ένα brand έχει πλέον επτά (Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, αλλά και Executive Residensy, Vib, GLō και BW Premier Collection, στοχεύοντας σε υψηλότερες κατηγορίες ξενοδοχείων). Στο τέλος του 2016 η Best Western παρουσίασε ένα νέο brand ξενοδοχείων, τη SureStay Hotel Group, στο οποίο έχει δρομολογηθεί η ένταξη 30 ξενοδοχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας