Η ιστορία της ελvida συνδέεται με την ιστορία μιας ελληνικής οικογένειας. Ξεκινώντας το 2002, υπό την επωνυμία «Ελληνικός Γύρος», κατασκευάστηκε μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής γύρου στην Ελλάδα, αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς των ελληνικών ψητοπωλείων, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων από την παραγωγή ως τη διανομή στο τελικό σημείο.
Tο 2012 η παραγωγή επεκτείνεται και στα ψημένα κρεατοσκευάσματα με το brand Nostimost, λανσάροντας τον ψημένο γύρο στην Ελληνική αγορά, έτοιμο και ψιλοκομμένο, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους καταναλωτές να απολαύσουν τα προϊόντα του «Ελληνικού Γύρου». Το 2013, ιδρύεται η Εlvida Foods, έχοντας σαν κύριο brand το Hellenic Gyros και το 2017 έρχεται να προστεθεί και το τρίτο brand, το Devesa με εξαιρετικές κοπές βόειου Angus κρέατος από την Αργεντινή.
Σήμερα, η ελvida γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία της, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα προϊόντα και νέες συνταγές που θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης, θα δώσουν κι άλλες ποιοτικές επιλογές στους συνεργάτες μας και θα μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Μάθετε περισσότερα στο elvidafoods.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας