Private-Aviation-Lounge

Private Aviation Lounge στο «Ν. Καζαντζάκης»

Η δημιουργία ενός Private Aviation Lounge στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης βρισκόταν από καιρό όχι μόνο στο μυαλό, αλλά και στους σχεδιασμούς κορυφαίων στελεχών...
Luxury-hotels

Τα luxury hotels σε φάση δημιουργικής αναζήτησης!

Luxury hotels: Trends, προκλήσεις και ευκαιρίες Μπορεί το luxury traveling να θεωρείται ως ένα niche τμήμα της αγοράς, ωστόσο εξαιτίας των σημαντικά ανώτερων χρηματοοικονομικών δεδομένων...
Ritz-Carlton-Yacht

Η πολυτέλεια «συναντά» τις yachting κρουαζιέρες!

Η The Ritz-Carlton Yacht Collection εντάσσει και τα ελληνικά νησιά στα δρομολόγια που προγραμματίζει να ξεκινήσουν το 2020 Η θρυλική πολυτέλεια και η μοναδική εξυπηρέτηση...

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts

Πολλαπλά “καμπανάκια” κινδύνου τόσο για το παρόν, όσο και το μέλλον της εγχώριας τουριστικής αγοράς “χτυπά” ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Βουλευτής Δωδ/νήσου & Τομεάρχης Τουρισμού της Ν. Δ

Η Νέα Δημοκρατία έχει επεξεργαστεί μία ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση για την επόμενη ημέρα του τουρισμού. Πτυχές της ολοκληρωμένης προγραμματικής πρότασης που έχει καταρτίσει η Νέα...

Unique-Villas: «Ταξίδι»… αξίας από την Κρήτη σε ολόκληρο τον κόσμο!

Μία ελληνική πλατφόρμα εκμίσθωσης πολυτελών ακινήτων, η UniqueVillas (https://villas.byunique.com), έχει καταφέρει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια τουριστική αγορά, διεκδικώντας αξιοσημείωτα μερίδια αγοράς στο…...

trends & ideas

Τα 7… θανάσιμα αμαρτήματα ενός μενού

Πώς να ΜΗΝ κατασκευάσετε το μενού σας Όλοι έχουν ακουστά τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, μια ταξινόμηση των πλέον σοβαρών αμαρτημάτων σύμφωνα με την Καθολική Εκκλησία....
Μπίρα: Τo ποτό με τα χίλια πρόσωπα

Μπίρα: Τo ποτό με τα χίλια πρόσωπα

Ξανθή, σκούρα, μαύρη, φρουτώδης, κελαρίσια, αγγλική, γερμανική, βέλγικη, τσέχικη, ένα είναι σίγουρο, ότι η μπίρα ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ελλήνων, ειδικά καθώς συνδυάζεται άψογα με την ελληνική κουζίνα.
Αλλαγή στον τρόπο τηγανίσματος

Αλλαγή στον τρόπο τηγανίσματος

Έναρξη εφαρμογής νέου Κανονισμού 2158/2017 σχετικά με τις ποσότητες ακρυλαμιδίου σε αμυλούχα τρόφιμα Από τη Στέλλα Αυγουστάκη Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους απανταχού επαγγελματίες της εστίασης ο...

 Εγγραφείτε στο Newsletter