αφιέρωμα

Booking

Booking.com – 7 νέες τάσεις για τα ταξίδια του 2023

Νέα έρευνα για τα ταξίδια του άμεσου μέλλοντος που πραγματοποίησε η Booking.com αποκαλύπτει ότι το ταξιδιωτικό τοπίο παγκοσμίως χαρακτηρίζεται από χαοτικές αντιφάσεις. Oι απανταχού ταξιδιώτες...
Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις. Άμεση ανάγκη για αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Aναμένοντας τις νομοθετικές ρυθμίσεις της ΕΕ, που προσπαθεί να εξισορροπήσει τις διαφορετικές και συχνά αντικρουόμενες...
Αλέξανδρος Βασιλικός

Πρόεδρος της HOTREC ο Αλέξανδρος Βασιλικός

Πρόεδρος της HOTREC ο Αλέξανδρος Βασιλικός. Πρόεδρος της HOTREC εξελέγη ομόφωνα ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός, στις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν στην...

Γιάννης Ρέτσος – Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Γιάννης Ρέτσος - Πρόεδρος ΣΕΤΕ. Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα, είναι νωρίς να προσδιοριστεί η ζήτηση για το 2023. Τη χρονιά που πέρασε, η μεγάλη ζήτηση...

Γρηγόρης Τάσιος – Πρόεδρος ΠΟΞ

O Γρηγόρης Τάσιος - Πρόεδρος ΠΟΞ, μιλάει για τις τιμές, τα νέα συμβόλαια, τις προβλέψεις που δεν μπορούν να γίνουν και τις προϋποθέσεις για...

Ντίνος Φραντζεσκάκης – Discover the World Ελλάδας και Κύπρου

Ντίνος Φραντζεσκάκης - Γενικός διευθυντής της Discover the World Ελλάδας και Κύπρου. ΗΠΑ και Καναδάς κάλυψαν τις Ρωσικές απώλειες O Ντίνος Φραντζεσκάκης έχει μακρόχρονη πείρα...

trends & ideas

food safety

Οι τάσεις στο food safety

Οι τάσεις στο food safety. Συνεχείς εξελίξεις, ανανεωμένοι κανονισμοί και αναδυόμενες τάσεις. Κάθε φορά οφείλουμε να πιάνουμε το νήμα του δυναμικού και συνεχώς μεταβαλλόμενου...
mobbing

Mobbing στο εστιατόριο

Mobbing στο εστιατόριο. Με τον όρο εργασιακός εκφοβισμός νοείται η πράξη ή λεκτική παρατήρηση από άτομο ή ομάδα ατόμων με σκοπό να βλάψουν ή...
ζαχαροπλαστική

Σύγχρονη Ελληνική ζαχαροπλαστική

Η νέα εποχή στη ζαχαροπλαστική στο εγχώριο γαστρονομικό περιβάλλον έχει ξεκινήσει την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια. Παρά τις προκλήσεις που κλήθηκε να...

 Εγγραφείτε στο Newsletter