exterior design

Exterior design: Ξενοδοχεία «ένα» με τον τόπο τους

exterior design Για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου ή για την αναδιαμόρφωση των εξωτερικών του χώρων, οι designers εμπνέονται από το φυσικό περιβάλλον, τα ιδιαίτερα...
μονοπατιών

Η εν υπνώσει δυναμική των μονοπατιών

μονοπατιών Αισθητή ποιοτική αναβάθμιση των επισκεπτών ενός προορισμού «υπόσχεται» ο περιπατητικός τουρισμός, μια αναδυόμενη μορφή τουρισμού διεθνώς, η οποία μπορεί να βρει θαυμαστή εφαρμογή...
Hotel Show

Hotel Show: Καινοτομία και ποιότητα στο 100%

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Τις εντυπώσεις έκλεψε η υψηλή ποιότητα των επισκεπτών και τα...

Βάνα Κάμτσιου: Iδρύτρια & senior trainer της εταιρείας Welcome Global

Βάνα Κάμτσιου To Housekeeping επιδρά σε σημαντικό βαθμό στη συνολικότερη εμπειρία που βιώνει κάθε επισκέπτης σε ένα ξενοδοχείο. Η ιδρύτρια και senior trainer της...

Κατερίνα Σαντίκου Founder και Managing Director της Workathlon

Κατερίνα Σαντίκου Οι ανάγκες σε επίπεδο στελέχωσης προσωπικού των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων είναι τόσο αυξημένες που, ουσιαστικά, αδυνατούν να καλυφθούν επαρκώς από το υφιστάμενο διαθέσιμο...

Ευθύμιος Λαμπαδιάρης

Ευθύμιος Λαμπαδιάρης Στην αποτύπωση της εικόνας της ξενοδοχειακής αγοράς προχωρά ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Hotels & Leisure Finance Division της Eurobank, αναφέροντας τις προοπτικές...

trends & ideas

Εστιατόριο «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ: Εστιατόριο «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ»

Εστιατόριο «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» Όλοι μας πιθανόν έχουμε γνωστούς που απαρνήθηκαν το άστυ για την επαρχία, ωστόσο, λίγοι έχουν την ηθική προσέγγιση, το business σκεπτικό,...
καφέ

Πάμε για καφέ;

Με γάλα Ή χωρίς, παγωμένος Ή καυτός, βαρύς Ή ελαφρύς, αλλάπάντα αρωματικός και απολαυστικός, ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του τρόπου ζωής μας.
vegan κρέας

Εναλλακτικό και vegan «κρέας»

Εξαιρετικά δημιουργικό, όσο και πυκνό σε εξελίξεις και προϊόντα αποδεικνύεται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα το κομμάτι της αγοράς των burger δίχως κρέας, αλλά και των vegan εκδοχών του.

 Εγγραφείτε στο Newsletter