αφιέρωμα

Ο τουρισμός στη μετά Covid εποχή

Ο τουρισμός στη μετά Covid εποχή. Νέες τάσεις και προτιμήσεις στη ζήτηση, νέα δεδομένα, δυνατότητες και απαιτήσεις που δημιουργούνται με την αξιοποίηση των νέων...
Χειμερινός Τουρισμός

Χειμερινός Τουρισμός

Χειμερινός Τουρισμός. Ως αβάσιμα αισιόδοξες, καταγγέλλουν τις δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού για τον χειμερινό τουρισμό οι ξενοδόχοι. Ταυτόχρονα, καταγράφουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση και...
γαστρονομία

Πρωτογενής τομέας – Γαστρονομία – Τουρισμός

Η γαστρονομία είναι μόδα, η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Δικαιούται να γίνει ο Νο 1 τομέας επένδυσης; Πρωτογενής τομέας - Γαστρονομία - Τουρισμός H...

Δημήτρης Χρονόπουλος – Ο ταλαντούχος Mr. Pastry chef

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς η πολυετής του διαδρομή στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν είναι τυχαίο πως το όνομά του...

Tsakalidis Analysis & Τesting

Πιστοποίηση & επενδύσεις στην υπηρεσία της επιστήμης Τα εργαστήρια Tsakalidis Analysis & Τesting συμπληρώνουν φέτος 82 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της...

Δημήτρης Φραγκάκης

Δημήτρης Φραγκάκης, στόχοι 2022: Να ξεκινήσει η σεζόν τον Απρίλιο, να ανοίξουμε νέες αγορές, να διατηρήσουμε υψηλά τη μέση –κατά κεφαλήν– δαπάνη και να...

trends & ideas

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ 2.0

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ 2.0 – Η νέα κανονικότητα στις κουζίνες

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ 2.0. Το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της εστίασης πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαϊου, με εργαζομένους και επιχειρήσεις να σπεύδουν να προετοιμαστούν. Πολλά τα ζητήματα που...
DIGITAL ΕΚΘΕΣΕΙΣ

DIGITAL ΕΚΘΕΣΕΙΣ – Ο πρώτος απολογισμός

DIGITAL ΕΚΘΕΣΕΙΣ - Ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι από τη διοργάνωση των digital εκδηλώσεων; Θα επιστρέψει ο κλάδος στην κανονικότητα;...
Πιστοποίηση τροφίμων

Πιστοποίηση τροφίμων

Πιστοποίηση τροφίμων. Η τεχνολογία αναμένεται να μεταβάλει ακόμα και τον ίδιο τον ορισμό του εστιατορίου, ενώ νέες αγορές και καταναλωτικές συνήθειες βρίσκονται προ των...

 Εγγραφείτε στο Newsletter