αφιέρωμα

γαστρονομία

Πρωτογενής τομέας – Γαστρονομία – Τουρισμός

Η γαστρονομία είναι μόδα, η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Δικαιούται να γίνει ο Νο 1 τομέας επένδυσης; Πρωτογενής τομέας - Γαστρονομία - Τουρισμός H...
Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος ψηφίστηκε κατόπιν αλλαγών και βελτιώσεων στο σχετικό Σχέδιο Νόμου που πραγματοποιήθηκαν μετά τις παρεμβάσεις της αγοράς. Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος Αναφέρουμε μερικά...
HORECA 2022

HORECA 2022

Η HORECA 2022 συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες και απέδειξε ότι αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την επανεκκίνηση των κλάδων του...

Δημήτρης Φραγκάκης

Δημήτρης Φραγκάκης, στόχοι 2022: Να ξεκινήσει η σεζόν τον Απρίλιο, να ανοίξουμε νέες αγορές, να διατηρήσουμε υψηλά τη μέση –κατά κεφαλήν– δαπάνη και να...

Δημήτρης Μανίκης

Δημήτρης Μανίκης. O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας EMEA (περιλαμβάνει Ελλάδα, Βαλκανικές χώρες, Ιταλία, Ισραήλ, Ρωσία και Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS)) στην...

Γρηγόρης Τάσιος

Γρηγόρης Τάσιος: Με τους tour operators υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Οι Έλληνες ξενοδόχοι έβαλαν τα δυνατά τους κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με...

trends & ideas

πρόγραμμα στήριξης

Νέο πρόγραμμα στήριξης εστιατορίων

Νέο πρόγραμμα στήριξης εστιατορίων. 330.000.000€ στα εστιατόρια. Με 330.000.000 ευρώ χρηματοδοτούνται οι επιχειρήσεις εστίασης μέσω της νέας δράσης του ΕΣΠΑ για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης....
υγειονομικά πρωτόκολλα

Νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η έναρξη της τουριστικής περιόδου 2021 συνοδεύεται από την επικαιροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων σε σχέση με τις...
εργαλεία στήριξης

Τα εργαλεία στήριξης της εστίασης

Τα εργαλεία στήριξης της εστίασης. Οι απώλειες στον τζίρο της εστίασης ακόμη και μετά την επαναλειτουργία τον Μάιο κυμαίνονταν πάνω από 60%, ενώ η...

 Εγγραφείτε στο Newsletter